Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!

SOUL is een cursusplatform waar jij een coach, trainer of therapeut vindt die écht bij jou past. Zij werken onafhankelijk vanuit hun eigen praktijk, maar samen zijn wij SOUL.

 
Bedenker van het platform ben ik, Muriëlle de Vos. Het idee ontstond vanuit mijn eigen zoektocht naar antwoorden op vragen voor mijn kinderen. De reguliere geestelijke gezondheidszorg bracht mij alleen niet helemaal wat ik zocht. Pas toen ik daarnaast alternatieve therapieën ging proberen, vielen de puzzelstukjes op hun plaats.
 

Fantastische coaches en therapeuten

De hulp die ik daar kreeg, vond ik heel waardevol. Er zijn zoveel fantastische alternatieve en holistische coaches en therapeuten. Zij zouden met hun passie en bevlogenheid heel veel mensen kunnen helpen. Maar de kosten van zo’n traject kunnen hoog oplopen en veel zorgverzekeraars vergoeden dit niet. En als de therapeut die het beste bij je past niet in de buurt zit, komen er ook nog eens reistijd en reiskosten bij. Daardoor kan een grote groep mensen geen gebruik maken van de begeleiding die het beste bij hen past. Dat vind ik zo jammer!
 

De aanpak die bij je past

Dat moest anders kunnen! Veel laagdrempeliger, zodat veel meer mensen de zorg kunnen vinden waar ze echt baat bij hebben. Zo kwam ik op het idee van SOUL. Een platform waar je allerlei verschillende coaches, trainers en therapeuten vindt, zodat er altijd wel eentje is die écht bij je past. Of die nu bij je in de buurt woont of aan de andere kant van het land, dat maakt online niet uit. Een platform waar je trainingen of e-books kunt kopen, zodat je zelf aan de slag kunt met je vragen en de dingen waar je tegenaan loopt. Misschien is dat al voldoende om je weer op weg te helpen. Heb je meer nodig, dan is zo’n online training of e-book een mooie eerste stap voor een vervolgtraject.
 

Een mooiere, vriendelijkere wereld

Mijn missie met SOUL is om het Nederlands/Belgisch Bruto Nationaal Geluk te vergroten. Onze maatschappij is tegenwoordig behoorlijk veeleisend en ik zie dat veel mensen best een zware last dragen. Ik wil die mensen zo graag helpen! Samen met de aangesloten coaches, trainers en therapeuten wil ik de wereld een klein beetje mooier en vriendelijker maken. Ik hoop dus dat je hier vindt wat je zoekt. Een mooie begeleiding die jou helpt om het allemaal net wat lichter te maken.
 
Ik wens je heel veel succes met de begeleiding die jij uitkiest!
 
Lieve groet, namens alle SOUL trainers,

Muriëlle