Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
De cursus bestaat uit 5 modules waarin ik je prikkelende vragen stel om het gedrag van je kind met andere ogen te bekijken en het ouderschap in te richten zodat het werkt voor JOU.

Module 1 = Empower yourself. Reken af met schuldgevoel, belemmerende overtuigingen en leer weer te vertrouwen op jouw intuïtie en kwaliteiten als ouder.
Module 2 = Functies van gedrag. Ik vertel je over functies/oorzaken van gedrag bij kinderen, waaronder spiegelgedrag en hoe je dit kan lezen en herkennen. Het geeft een nieuwe kijk op gedrag die je niet hoort binnen de reguliere zorginstanties.
Module 3 = Je ontvangt je persoonlijke luisterkind-afstemming t.w.v. 75,-. Ik stem af op de zielslaag van jou of je kind en vertel welke onderliggende blokkades er spelen, waar het gedrag vandaan komt en wat er in het koppie van je kind omgaat.
Module 4 = Plan van aanpak. Alle inzichten en antwoorden die je hebt opgeschreven worden geïntegreerd in een plan van aanpak. Met dit plan kan jij zelfstandig verder en weet je precies hoe je jouw kind het beste kan ondersteunen.
Module 5 = Aan de slag! Ik geef je in deze module nog een aantal fijne creatieve oefeningen mee die jij en je kind kunnen inzetten om jullie doelen te bereiken.

Ontvang video's, audio, een werkboek van 25 pagina's en natuurlijk jouw persoonlijke luisterkind-afstemming. Vooraf mag je me alle vragen insturen die je hebt zodat ik daar extra aandacht aan kan besteden in de afstemming. Je mag me via de mail benaderen zodat ik met je mee kan kijken, voelen en luisteren. Je hoeft het niet alleen te doen!
Over mij: als orthopedagoog en luisterkindwerker onderzoek ik gedrag bij kinderen op meerdere niveaus: mentaal, emotioneel en spiritueel. Ik leer ouders het vertrouwen te geven in hun eigen kunnen. Op die manier kunnen ze het ouderschap inrichten op hun voorwaarden; authentiek, intuitief en vanuit verbinding met je kind.

Spiegelcoaching, wet van aantrekkingskracht, creativiteit, intuïtief en bewust opvoeden, orthopedagogiek.

De cursus krijgt nog extra bonus-video's, visualisaties, tools etc (met name bij module 4 en 5). Het programma zal dus in waarde en prijs stijgen. Stap nu in en je krijgt de toekomstige onderdelen er bij. Levenslang toegang.

Over de trainer

Hoi, ik ben Mireille: orthopedagoog en luisterkindwerker. Mijn missie is om kinderen in hun totaliteit te zien: op alle niveaus en tot in hun diepste kern. Ik leer ouders op diezelfde manier te kijken naar hun kind. Binnen mijn onderneming 'Luisterspriet' kijk en voel ik mee met ouders zodat zij meer plezier, gemak en helderheid ervaren in het ouderschap. Luisterspriet staat voor vrijheid in verbinding, bewust, authentiek & intuïtief opvoeden. www.luisterspriet.nl
Bekijk meer cursussen van Mireille

Lesprogramma

Lesprogramma
Welkom!
00:06
Bonus: vergroot je intuïtie (voorloper op module 1)
01:30
Aanvraagformulier (luisterkindafstemming)
00:10
Complete Werkboek - alle modules
20:00
Module 1 - Empower yourself
00:03
Module 1 - audio 1a
00:15
Module 1 - audio 1b
00:05
Module 1 - Samenvatting audio's
00:10
Module 1 - werkbladen
03:00
Bonus: quotes voor aan de spiegel
00:05
Module 1 - oefening 1
00:03
Module 1 - oefening 2
00:04
Module 1 - oefening 3
00:05
Module 2 - Audio
00:45
Module 2 - Samenvatting audio
00:15
Module 2 - werkbladen
00:10
Module 3 - Luisterkind
00:07
Module 3 - bijlage Luisterkindafstemming
00:10
Module 3 - werkbladen
00:10
Reflectiemoment
00:05
Module 4 - werkbladen
01:00
Module 5 - werkbladen
01:00
Tot slot
00:05

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Een mini-course over hoe jij jezelf terug prioriteit kan stellen in je leven. Stop het people please gedrag en het vervullen van 10.000 rollen waarbij je maar 1 persoon vergeet: jezelf.
Omring met mensen die jou echt verdienen en plaats mensen die je negatief beïnvloeden op een afstand. Toxische relaties worden in deze course beschouwd als relaties waarbij je jezelf na contact slechter voelt in plaats van beter.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie