Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Door jarenlange ervaring met het leggen, kan inspiratie coach Annette jou precies alle handigheidjes vertellen die je tegenkomt bij het leggen. De grote arcanakaarten komen stuk voor stuk aan bod. Ook zijn er oefeningen tussendoor, om handig te worden met de kaarten!

Met deze leuke training leer jij de belangrijkste kaarten van het traditionele tarot kaartendeck Rider Waite nu echt zelf leggen! Als je dit eenmaal hebt geleerd, kun je ze altijd uitleggen, bij levensvragen die je tegenkomt.

Praktische training met de praktische tips. Alle informatie bij elkaar, die je nodig hebt in plaats van alles zelf uitzoeken op internet. Te gebruiken voor jezelf, maar ook bij (spirituele) coaching!

Over de trainer

Mijn naam is Annette van Urk en ik heb een praktijk te Castricum. Ik leg 20 jaar de tarotkaarten. Ik wil mensen graag inspireren. Ook gebruik ik edelstenen in combinatie met healing. In leerzame en gezellige workshops in Castricum breng ik mijn enthousiasme voor o.a. pendelen, tarot of edelstenen over. Ik heb ervoor gekozen om mijn leven te verrijken met (hogere) energie.
Bekijk meer cursussen van Annette

Lesprogramma

Lesprogramma
Legtips en meer praktische zaken
00:40
Meer over de tarotkaarten
00:10
Eerste opdrachtje
00:15
Symbolen overzicht
00:10
Arcanakaart 0 t/m 2 plus oefening 2
00:40
Arcanakaart 3 t/m 5 en oefening 3
00:40
Arcanakaart 6 t/m 8 plus opdracht 4
00:40
Arcanakaart 9 t/m 11 plus opdracht 4
00:40
Arcanakaart 12 t/m 14 plus opdracht 5
00:40
Arcanakaart 15 t/m 17
00:40
Arcanakaart 18 t/m 20 plus opdracht 7
00:40
Arcanakaart 21 (de Wereld) met slotwoord
00:40

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Ontdek wie je al van lang voor je geboorte bent, merk op dat je leeft vanuit een aangename energie en in alle vrijheid kiest een unieke vorm te geven aan je leven waarvoor je in de wieg gelegd bent. Vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Als je wordt geconfronteerd met een overlijden, stopt jouw wereld met draaien. Hoe kun je omgaan met je rouw? Hoe leer je deze rouw te dragen, je weg in een, voor jou, totaal veranderende wereld weer te vinden? Wat kun je verwachten in rouw.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie