Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Door jarenlange ervaring met het leggen, kan inspiratie coach Annette jou precies alle handigheidjes vertellen die je tegenkomt bij het leggen. De training bestaat uit schriftelijke informatie die heel praktisch en goed leesbaar is. De grote arcanakaarten komen per stuk aan bod. Ook zijn er hele toegankelijke en leuke simpele oefeningen tussendoor!
Praktische training met de juiste "weetjes". Alle informatie bij elkaar, die je nodig hebt in plaats van alles zelf uitzoeken op internet. Te gebruiken voor jezelf, maar ook als tool bij (spirituele) coaching!

Over de trainer

Mijn naam is Annette van Urk en ik heb een coaching praktijk te Castricum. Ik leg al 20 jaar tarotkaarten en geef hiermee en met edelstenen inspiratie consulten, ook online. Ik heb 2 kinderen en ben getrouwd. Na 26 jaar bij de overheid te hebben gewerkt, was de tijd rijp om toe te geven aan mijn spiritualiteit en andere mensen hiermee te inspireren. Ik houd van lezen, Indisch eten, yoga en trimmen, mijn familie en mijn 2 vrolijke katten!
Bekijk meer cursussen van Annette

Lesprogramma

Lesprogramma
Legtips en meer praktische zaken
00:40
Meer over de tarotkaarten
00:10
Eerste opdrachtje
00:15
Symbolen overzicht
00:10
Arcanakaart 0 t/m 2 plus oefening 2
00:40
Arcanakaart 3 t/m 5 en oefening 3
00:40
Arcanakaart 6 t/m 8 plus opdracht 4
00:40
Arcanakaart 9 t/m 11 plus opdracht 4
00:40
Arcanakaart 12 t/m 14 plus opdracht 5
00:40
Arcanakaart 15 t/m 17
00:40
Arcanakaart 18 t/m 20 plus opdracht 7
00:40
Arcanakaart 21 (de Wereld) met slotwoord
00:40

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Velen van ons hebben angst om te falen. Op zich is er daar niets mis mee, tenzij het je belemmert om actie te ondernemen. ​ Grijp terug je kansen en laat angst je niet langer in de weg staan.
Voel je jezelf vaak onzeker? Onrustig in je hoofd en denk je vaak dat je niet goed genoeg bent? Wil je ontdekken wie jij diep vanbinnen bent en wat je écht wilt? En wil je ontdekken hoe je krachtige keuzes gaat maken, zodat je weer vol zelfvertrou..
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie