Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Door jarenlange ervaring met het leggen, kan inspiratie coach Annette jou precies alle handigheidjes vertellen die je tegenkomt bij het leggen. De training bestaat uit schriftelijke informatie die heel praktisch en goed leesbaar is. De grote arcanakaarten komen per stuk aan bod. Ook zijn er hele toegankelijke en leuke simpele oefeningen tussendoor!

Voeg meer toe aan een (coaching)gesprek met jezelf of een ander! Met deze leuke training leer jij de belangrijkste kaarten van het traditionele tarot kaartendeck Rider Waite, zelf leggen! Als je dit eenmaal hebt geleerd, heb je hier altijd profijt van. Het brengt veel wijsheid naar boven.

Waarom tarotkaarten gebruiken?

Het geeft extra dimensie en diepgang aan een gesprek als je deze kaarten met veel symboliek erbij gebruikt. De zogenaamde arcanakaarten waaruit het tarotdeck is opgebouwd, bevatten geheimen. Arcana betekent geheim. Je mag erop vertrouwen, dat het geen toeval is, dat bepaalde kaarten vallen!

Als je mensen coacht, kun je met tarotkaarten de situatie of vraag die er is, vanuit een bepaalde invalshoek bekijken. Je zult versteld staan over de waarheid, die uit de kaarten naar voren komt. Dit gebeurt natuurlijk via jou. Je gebruikt jouw intuïtie, dus je gaat uit je hoofd en het weten. Hoe vaker je legt, hoe vertrouwder je met de kaarten raak en hoe beter jouw intuïtie wordt. Je maakt ook verbinding met iemand waarvoor je de kaarten legt. Natuurlijk kun je ze ook voor jezelf leggen. Het leuke is, dat je met de kaarten eerder over de diepere, verborgen dingen praat, dan dat je tijdens een gewoon gesprek doet.

Omdat de kaarten vanuit Hogere inzichten zijn ontwikkeld, zullen ze altijd erop gericht zijn om iemand de waarheid te vertellen en dus verder te helpen, oplossingsgericht en met eerlijk advies.

18 Jaar geleden heb ik alles over de tarot geleerd van een zeer ervaren dame tijdens een opleiding. Inmiddels ben ik zo ver, dat ik mijn kennis graag wil overdragen. Natuurlijk met de juiste handigheidjes erbij, die je niet zomaar van het internet of online opleiding krijgt.

De training gaat over de Grote Arcana kaarten uit het aloude Rider Waite deck. Het zijn de 22 belangrijkste kaarten van de 78 kaarten waaruit de Rider Waite bestaat. Zij gaan over verschillende thema’s en stadia uit het leven en kunnen prima aanwijzingen geven over een vraag die je hebt. Hoe ontwikkelt iets zich bijvoorbeeld?

Inhoud training:

Naast algemene informatie en geschiedenis, gaat de training kaart voor kaart in op de betekenis. Het is interessant om steeds meer kaarten mee te kunnen nemen in de kaartleggingen. Hiervoor geef ik je tussendoor speelse oefeningen, waarbij je zelf leggingen leert leggen. Ook is er de Tarot Community op Facebook (ondergebracht bij mijn pagina Inspiri), waar je kunt brainstormen over jouw leggingen. In de eerste oefening leg je bv. 1 kaart en later leg je drie kaarten voor het Verleden, Heden en de Toekomst.

De kosten voor deze online training zijn € 109,-.

Als je nog geen eigen (Rider Waite) tarotkaarten hebt, kan ik deze, de Engelse variant, toezenden. Deze kosten € 10,- voor een pak (inclusief verzendkosten) te bestellen via annette@inspiri.nl

Vragen? Stel ze via de mail aan mij: annette@inspiri.nl
Praktische training met de juiste "weetjes". Alle informatie bij elkaar, die je nodig hebt in plaats van alles zelf uitzoeken op internet. Te gebruiken voor jezelf, maar ook als tool bij (spirituele) coaching!

Over de trainer

Mijn naam is Annette van Urk en ik heb een praktijk te Castricum. Ik leg 20 jaar de tarotkaarten. Ik wil mensen graag inspireren. Ook gebruik ik edelstenen in combinatie met healing. In leerzame en gezellige workshops in Castricum breng ik mijn enthousiasme voor o.a. pendelen, tarot of edelstenen over. Ik heb ervoor gekozen om mijn leven te verrijken met (hogere) energie.
Bekijk meer cursussen van Annette

Lesprogramma

Lesprogramma
Legtips en meer praktische zaken
00:40
Meer over de tarotkaarten
00:10
Eerste opdrachtje
00:15
Symbolen overzicht
00:10
Arcanakaart 0 t/m 2 plus oefening 2
00:40
Arcanakaart 3 t/m 5 en oefening 3
00:40
Arcanakaart 6 t/m 8 plus opdracht 4
00:40
Arcanakaart 9 t/m 11 plus opdracht 4
00:40
Arcanakaart 12 t/m 14 plus opdracht 5
00:40
Arcanakaart 15 t/m 17
00:40
Arcanakaart 18 t/m 20 plus opdracht 7
00:40
Arcanakaart 21 (de Wereld) met slotwoord
00:40

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Aura en inspiratiecoach Annette pendelt voor jou een setje van 3 kristallen! Elk met hun specifieke energie die jij juist nodig hebt, die jou opladen of beschermen of nog meer voor je kunnen betekenen. Je zult zien, dat de juiste verschijnen.
Minder pijn, meer ontspannen, beter slapen, lekkerder in je vel. Als dat is wat jij graag wilt is deze cursus echt een aanrader voor jou! Laat je leven niet meer beheersen door fibromyalgie en start vandaag nog met deze fijne cursus.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie