Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Ik leer je zowel emotioneel, mentaal, spiritueel als fysiek weer in je eigen kracht te staan! In deze online workshop doen we dat middels een praktisch 4 stappenplan. Ik wil namelijk niks liever dan dat je met een concreet stappenplan ook daadwerkelijk de eerste stappen gaat zetten. Door het te voelen, het alvast te beleven! Want ook jij kunt je zelfvertrouwen een flinke BOOST geven! Door met zelfvertrouwen door het leven te gaan leef jij een intens leven. Gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Het houdt je weg bij gevoelens als angst en onzekerheid.
Als jij weer vol zelfvertrouwen door het leven gaat dan trek je vanzelf aan waar je zo naar ontzettend graag naar verlangt. Weet je nog niet wat dat is? Juist door te beginnen kom je daarachter. Want als je wacht tot je het zeker weet dan begin je uiteindelijk nooit. Na het volgen van deze workshop zit je vol met inspiratie. Je wordt je bewust, want dat is de eerste stap naar verandering. Tijdens deze online workshop krijg je gerichte tools om direct mee aan de slag te gaan, zodat je daadwerkelijk vanuit commitment aan de slag kunt gaan. Want iets weten is één. Er vervolgens iets mee doen dat gaat voor jou de grootste verandering teweeg brengen. Wanneer je jezelf aanmeld krijg je DIRECT onbeperkt toegang tot deze online workshop! En zal ook jouw zelfvertrouwen een ENORME boost krijgen! Dat is wat er zeker gaat gebeuren!

Lesprogramma

Lesprogramma
Deel 1
01:00
Deel 2
00:15
Deel 3
00:15
Deel 4
00:30
Deel 5
00:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Hoe zou het voor je zijn als je door middel van massage van vier spieren de klachten van je nek, schouders, armen en handen kan verlichten?
Hoe goed kennen we onszelf eigenlijk? En zijn we wel altijd eerlijk tegen onszelf? Waarom voelen we ons van tijd tot tijd beroerd en maken we continu ruzie? We dénken onszelf uitstekend te kennen, maar het tegendeel is waar.
€ 57,00
€ 27,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie