Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
De combinatie van seksualiteit en spiritualiteit is een liefdevolle weg naar seksuele heling. Waardoor je een zuivere seksuele verbinding met jezelf vanuit onvoorwaardelijke Liefde gaat creëren. Wanneer je geen zuivere verbinding hebt met je eigen seksualiteit heb je een gewond seksueel zelf. En hierdoor ontstaan er onder andere seksuele spanningen, verwachtingen, oordelen en angsten. Wat weer seksuele problemen veroorzaakt.

Het ervaren van seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven is een natuurlijk gevolg van een zuivere seksuele verbinding met jezelf. Omdat dit de basis is van een diepe seksuele intimiteit met jezelf en hierdoor ook met anderen kan ontstaan. En hiervoor is liefdevolle aandacht nodig. Maar in eerste instantie naar jezelf toe. Zodat de seksuele Liefde in jezelf gaat ontwaken en stromen.

De seksuele verbinding met jezelf is belangrijk, want hierdoor weet je wat bij jou past en kun je hier naar leven. Het is een verbinding die ontstaat vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Waardoor jij jezelf kunt laten zien en echt volledig seksueel jezelf zijn. Eerlijkheid en openheid zijn dan ook de voorwaarden voor deze seksuele verbinding. Want alleen als jij jezelf bent, straal je Liefde uit en trek je aan vanuit Liefde. En niet meer vanuit jouw gewonde seksuele zelf. Zodat jij zelf jouw seks- en liefdesleven kunt creëren.

Wanneer je tweede chakra uit balans is, ervaar je geen seksuele voldoening. En ontstaan er seksuele blokkades. Deze klachten zijn puur bedoeld als signaal om je te waarschuwen, zodat je stappen kunt nemen om weer in balans te komen. Waardoor er seksuele heling zal ontstaan. Seksuele blokkades komen niet alleen in jouw emotioneel energielichaam voor, waar ze ontstaan zijn via je tweede chakra.

Maar kunnen ook in de overige energielichamen voorkomen. Want alles in jouw lichaam is met elkaar verbonden. Klachten komen dus op verschillende manieren tot uiting in jouw seks- en liefdesleven. Om je gewonde seksuele zelf te helen, waardoor klachten verdwijnen, is Liefde nodig. Want Liefde is jouw natuurlijke staat van zijn. Terugkeren naar de Liefde die je bent, leer je tijdens dit online traject.

Doordat je gaat loslaten. Loslaten van alles wat geen Liefde is. Zodat de seksuele verbinding met jezelf weer zuiver wordt en de seksuele Liefde gaat stromen.Want hierdoor kun je onder andere jouw angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen loslaten. Waardoor je deze niet meer projecteert op een ander. En je zelf de verantwoordelijkheid gaat nemen voor je eigen seks- en liefdesleven.

Indien je jouw gewonde (angstige, behoeftige of vermijdende) seksuele zelf wil helen op een spirituele manier, dan is dit traject een goede keuze voor jou. Maar het werkt alleen als jij jezelf wil helen en hierdoor doet wat nodig is. Ik ben geen heler of redder. Ik ondersteun je alleen om je eigen helingsvermogen (Liefde) aan te spreken. Het online traject zal daarom alleen voor seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven zorgen als jij …

- meer uit je seksleven en liefdesleven wil halen
- bezig bent met jouw spirituele ontwikkeling en verder wil groeien
- positief ingesteld bent en openstaat voor nieuwe inzichten
- jezelf geeft wat je nodig hebt zoals tijd en (liefdevolle) aandacht
- naar je eigen belemmeringen kijkt en hierop actie onderneemt
- zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw seksuele heling
- los wil komen van de standaard conditionering in je seks- en liefdesleven
Dit traject bestaat uit 8 modules.

De module Start is ter voorbereiding op de overige opeenvolgende 7 modules die gebaseerd zijn op de chakra's. Elke module bouwt verder op de vorige module met een eigen aspect en bestaat uit 3 onderdelen (bewust worden, loslaten en openen) met oefeningen.

Neem voor elke module ongeveer 1,5 uur de tijd. De modules zijn zo opgebouwd dat je begint met het zuiver maken van de verbinding met je eigen seksualiteit vanaf het eerste chakra.

Module Start; Heling seksuele zelf Deze module activeert de seksuele energie in je lichaam. Zodat je op seksueel gebied ontvankelijkheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel herstel ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van je energie, het loslaten van je seksuele blokkades en het openen van je vermogen om Liefde te laten stromen.

Module 1; Buitengewoon lekkere seks Deze module activeert de seksuele energie in je eerste (wortel) chakra. Zodat je op seksueel gebied ontspannenheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele opwinding ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van je fysieke sensaties, het loslaten van je seksuele spanningen en het openen van je vermogen om genot te ervaren. Zodat de seks buitengewoon lekker is.

Module 2; Buitengewoon plezierige seks Deze module activeert de seksuele energie in je tweede (sacraal) chakra. Zodat je op seksueel gebied levendigheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel verlangen ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van je emoties, het loslaten van je seksuele verwachtingen en het openen van je vermogen om blijdschap te voelen. Zodat de seks buitengewoon plezierig is.

Module 3; Buitengewoon bewuste seks Deze module activeert de seksuele energie in je derde (zonnevlecht) chakra. Zodat je op seksueel gebied tevredenheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel enthousiasme ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van je gedachten, het loslaten van je seksuele oordelen en het openen van je vermogen om mogelijkheden te zien. Zodat de seks buitengewoon bewust is.

Module 4; Bovenzintuiglijke seks Deze module activeert de seksuele energie in je vierde (hart) chakra. Zodat je op seksueel gebied veiligheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksueel vertrouwen ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van je overtuigingen, het loslaten van je seksuele angsten en het openen van je vermogen om overvloed te ervaren. Zodat de seks bovenzintuiglijk is.

Module 5; Schaamtevrije seks Deze module activeert de seksuele energie in je vijfde (keel) chakra. Zodat je op seksueel gebied vrijheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele spontaniteit ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van de ruimte waarin jij je beweegt, het loslaten van je seksuele regels en het openen van je vermogen om je eigen grootsheid te uiten. Zodat de seks schaamtevrij is.

Module 6; Magische seks Deze module activeert de seksuele energie in je zesde (derde oog) chakra. Zodat je op seksueel gebied helderheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele wonderen ontstaan. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van de tijd (verleden/toekomst) waarin je voornamelijk leeft, het loslaten van je seksuele resultaten en het openen van je vermogen om echt aanwezig te zijn. Zodat de seks magisch is.

Module 7; Ultiem samensmeltende seks Deze module activeert de seksuele energie in je zevende (kruin) chakra. Zodat je op seksueel gebied heelheid gaat ervaren. Waardoor er meer seksuele harmonie ontstaat. In deze module ga jij je richten op het bewust worden van de realiteit die jij steeds creëert, het loslaten van je seksuele illusies en het openen van je vermogen om eenheid te ervaren. Zodat de seks ultiem samensmeltend is.

Ik raad je aan om ook mijn gratis online cursus - Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf te doen. Dit is een eerste belangrijke stap naar seksueel geluk. Hierin ga je je gewonde seksuele zelf herkennen, erkennen en omarmen. En is dit online traject te uitgebreid en heb je voldoende aan alleen inzichten maar wil je geen oefeningen dan is het Ebook - Van seksuele hel naar hemel een andere optie.

Over de trainer

Hallo en welkom! Mijn naam is Sarah Reniers en ik ondersteun jou graag, als spirituele sekscoach en ervaringsdeskundige, bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele energie ofwel levensenergie in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Seksueel geluk is een natuurlijk gevolg van het in verbinding zijn met je ware seksuele zelf. Seksualiteit en spiritualiteit, het pad van de Liefde, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik heb zelf veel seksuele ellende meegemaakt. Een aanranding, seksueel misbruik in een relatie en een verkrachting. Toch wist ik en voelde ik heel sterk dat ook ik seksueel geluk kon ervaren. En ben ik op zoek gegaan naar antwoorden, omdat ik mezelf wilde gaan helen. Aan de hand van spirituele inzichten van diverse teachers heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Zodat ik de seksuele verbinding met mezelf begon te herstellen vanuit Liefde. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik heb hierdoor kunnen ervaren hoe mooi seks kan zijn. Maar vooral ook wat seksualiteit is en hoe belangrijk dit eigenlijk is. Deze leermomenten met bijbehorende inzichten deel ik graag met jou. Liefs Sarah (de Spirituele Sekscoach)
Bekijk meer cursussen van Sarah

Lesprogramma

Lesprogramma
Preview
00:01
Module Start - Heling seksuele Zelf (Energetische Reiniging)
00:05
Module Start - Heling seksuele zelf
01:30
Module 1 - Buitengewoon lekkere seks
01:30
Module 2 - Buitengewoon plezierige seks
01:30
Module 3 - Buitengewoon bewuste seks
01:30
Module 4 - Bovenzintuiglijke seks
01:30
Module 5 - Schaamtevrije seks
01:30
Module 6 - Magische seks
01:30
Module 7 - Ultiem samensmeltende seks
01:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Als je wordt geconfronteerd met een overlijden, stopt jouw wereld met draaien. Hoe kun je omgaan met je rouw? Hoe leer je deze rouw te dragen, je weg in een, voor jou, totaal veranderende wereld weer te vinden? Wat kun je verwachten in rouw.
Tijdens deze uitgebreide online relatiecursus Relatie Verbeteren komen jullie dichter tot elkaar en lossen jullie je relatieproblemen op!
€ 88,00
€ 66,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie