Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Je seksuele zelf kan gewond of gezond zijn. Wanneer je geen seksueel geluk ervaart, is de kans groot dat je (net als vele anderen) een gewond seksueel zelf hebt. Dit is heel normaal. Het hebben van een gewond seksueel zelf is niets om je voor te schamen of schuldig over te voelen. Want seks is nog steeds een taboe.

En dit zorgt voor veel misvattingen over seks en weer tot belemmeringen met betrekking tot het ervaren van seksueel genot. Aangezien er op seks nog veel angst rust en er weinig sprake is van onvoorwaardelijke Liefde. Hierdoor werk jij jezelf vaak onbewust tegen om een gezonde en liefdevolle verbinding met je eigen seksualiteit te ontwikkelen.

Zodat het moeilijk is om seksueel in balans te zijn. En seksueel geluk, seksuele voldoening en inspirerende seks bijna onmogelijk is. Je mist namelijk de seksuele verbinding met jezelf en hierdoor de verbinding met jouw levensenergie of levenskracht. Want als je niet bewust aandacht besteedt aan je eigen seksualiteit, negeer je vaak onbewust je gewonde seksuele zelf.

Omdat je niet beter weet of de hoop hebt opgegeven en denkt dat het niet anders is. Zoals het ervaren van seksuele pijn, teleurstelling of frustratie. Waardoor je seksuele sleur, onbevredigende seks of weinig tot geen zin in seks ervaart. Je neemt dit dan voor lief. Maar zo hoeft het niet te zijn. Door bewust te worden van je gewonde seksuele zelf kun je hem of haar gaan herkennen, erkennen en omarmen.

Je tweede chakra is het energiecentrum van je seksualiteit, emoties en creativiteit. Wanneer dit chakra uit balans is, merk je dit aan je negatieve emoties en de negatieve manier waarop je met je seksualiteit om gaat. Je ervaart geen plezier in je (seks- en liefdes)leven. En dit gemis zal voor een onbevredigend gevoel zorgen. Maar dit gevoel is juist een signaal dat je geen zuivere seksuele verbinding met jezelf hebt.

Het is een signaal dat je seksuele heling nodig hebt, zodat de levensenergie in jezelf weer krachtig kan gaan stromen. Het gaat dus over jouw levenskracht. Zodat je zin hebt in het leven en weer plezier ervaart. Want wanneer dit chakra in balans is, ben je in staat om verbinding met jezelf, anderen en al het andere in het leven te maken. Je gaat in je kracht staan en maakt keuzes die bij je passen.

Als je niet kunt genieten van jezelf, zul je ook niet van iets of iemand anders kunnen genieten. De wereld zoals jij het ervaart is altijd een afspiegeling van jezelf, de verbinding die je met jezelf hebt. Dus ook met betrekking tot je eigen seksualiteit. Niets buiten jezelf staat los van jou. Hoe jij iets ervaart staat dus los van iets of iemand anders.

Pas wanneer je tweede chakra in balans is, kun je een seksuele verbinding met jezelf hebben vanuit Liefde. Zodat de seksuele energie ofwel seksuele Liefde gaat stromen. En je plezier gaat ervaren in het leven waardoor ook seksuele voldoening. Want je gaat kiezen voor waar je naar verlangt en niet omdat het moet of hoort. Je volgt je eigen pad vanuit de Liefde in jezelf.

Wanneer je een gewond seksueel zelf hebt, is het belangrijk om jezelf seksueel gaat bevrijden van alles wat niet bij je past. Waardoor je jouw huidige gedragspatronen gaat doorbreken. Er zijn 3 verschillende types van het gewonde seksuele zelf. In de cursus wordt dit uitgebreid beschreven. En maak je een start met de heling van je gewonde seksuele zelf met de bijbehorende oefeningen.
Deze gratis online cursus bestaat uit 3 delen:
- Herken je gewonde seksuele zelf
- Erken je gewonde seksuele zelf
- Omarm je gewonde seksuele zelf

Zodat jij een eerste belangrijke stap kunt zetten naar seksueel geluk. Ofwel seksuele voldoening, inspirerende seks en een stimulerend liefdesleven. Vervolgens kun je kiezen voor het Ebook - Van seksuele hel naar hemel of het Online traject - Creƫer een zuivere seksuele verbinding met jezelf. Wanneer je behoefte hebt aan een uitgebreidere en diepere seksuele heling.

Over de trainer

Hallo en welkom! Mijn naam is Sarah Reniers en ik ondersteun jou graag, als spirituele sekscoach en ervaringsdeskundige, bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele energie ofwel levensenergie in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Seksueel geluk is een natuurlijk gevolg van het in verbinding zijn met je ware seksuele zelf. Seksualiteit en spiritualiteit, het pad van de Liefde, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik heb zelf veel seksuele ellende meegemaakt. Een aanranding, seksueel misbruik in een relatie en een verkrachting. Toch wist ik en voelde ik heel sterk dat ook ik seksueel geluk kon ervaren. En ben ik op zoek gegaan naar antwoorden, omdat ik mezelf wilde gaan helen. Aan de hand van spirituele inzichten van diverse teachers heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Zodat ik de seksuele verbinding met mezelf begon te herstellen vanuit Liefde. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik heb hierdoor kunnen ervaren hoe mooi seks kan zijn. Maar vooral ook wat seksualiteit is en hoe belangrijk dit eigenlijk is. Deze leermomenten met bijbehorende inzichten deel ik graag met jou. Liefs Sarah (de Spirituele Sekscoach)
Bekijk meer cursussen van Sarah

Lesprogramma

Lesprogramma
Preview
00:01
Deel 1: herken je gewonde seksuele zelf
00:10
Deel 2: erken je gewonde seksuele zelf
00:30
Deel 3: omarm je gewonde seksuele zelf
00:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Ontdek wie je al van lang voor je geboorte bent, merk op dat je leeft vanuit een aangename energie en in alle vrijheid kiest een unieke vorm te geven aan je leven waarvoor je in de wieg gelegd bent. Vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Als ervaringsdeskundige met hoogsensitiviteit, zowel ikzelf ben hsp maar ook mijn 3 kinderen, elk met hun eigenschappen, neem ik je graag mee naar tips en tricks. Omgaan met hoogsensitieve kinderen is een zoektocht naar balans en erkenning.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie