Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Het omgaan met hsk is niet altijd een vanzelfsprekendheid. Het vergt oefening, geduld, véél geduld soms maar als je eenmaal die weg samen hebt gevonden, zie je de mooie eigenschappen die een hoogsensitief kind heeft. Ik geef je graag een aantal tips, handvaten mee zodat je zelf ook op weg kan met je kind(eren). Rust komt pas als de aanvaarding er is en dat heeft wat tijd nodig maar weet dat je er samen uit geraakt.
ebook

Over de trainer

Wie ben ik? Ik ben Martine. Mama van 3 geweldige kids en echtgenote van een lieve man. Ik heb altijd als orthopedagoge gewerkt, tot mijn lichaam begon te pruttelen. Nu leg ik me als ervaringsdeskundige toe op enerzijds werken rond hoogsensitieve kinderen maar anderzijds werk ik ook rond lymfoedeem en chronische aandoeningen / ziek-zijn. Ook als ervaringsdeskundige want ik heb ondertussen al bijna 25 jaar primair lymfoedeem aan beide onderbenen, ben ook schildklierpatiënte en zijn artrose en psoriatische artritis me ook niet onbekend meer. Ik neem jullie graag mee op mijn reis en hoop uit het diepste van mijn hart en ziel om inzichten te kunnen delen en hierdoor jullie verder te helpen!
Bekijk meer cursussen van Martine

Lesprogramma

Lesprogramma
E-book Preview
00:02
E-book Hoogsensitieve kinderen
00:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

In de online cursus 'In 5 stappen op weg naar jouw droomleven' ontdek je jouw levensdoel en leer je op welke stappen je nu kan zetten om het leven waar jij naar verlangt, werkelijkheid te maken.
In deze korte cursus "Designen voor beginners" maak je kennis met de basisprincipes van sterk design en leer je werken met grafisch ontwerptool Canva, een gratis tool waarmee je prachtige designs kunt maken voor je merk of bedrijf.
€ 14,99
€ 9,99
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie