Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
In dit werkboek neem ik je mee met het zetten van de eerste stappen richting intuïtief ouderschap. Mbv 4 prikkelende vragen leer ik je de (belemmerende) overtuigingen rondom het ouderschap te herkennen zodat je dichter bij je intuïtie komt te staan.
~ Maak opvoeden leuk, easy en helemaal in lijn met wie jij als ouder bent! ~

Over de trainer

Hoi, ik ben Mireille: orthopedagoog en luisterkindwerker. Mijn missie is om kinderen in hun totaliteit te zien: op alle niveaus en tot in hun diepste kern. Ik leer ouders op diezelfde manier te kijken naar hun kind. Binnen mijn onderneming 'Luisterspriet' kijk en voel ik mee met ouders zodat zij meer plezier, gemak en helderheid ervaren in het ouderschap. Luisterspriet staat voor vrijheid in verbinding, bewust, authentiek & intuïtief opvoeden. www.luisterspriet.nl
Bekijk meer cursussen van Mireille

Lesprogramma

Lesprogramma
Meer vertrouwen en intuïtie in het ouderschap
01:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Via het werken met archétypes ontluikt jouw potentieel, je unieke zielstalentencode en levensmissie zodat je straks helderheid hierin hebt.
Met behulp van deze cursus leer jij werken met de vlinder van veerkracht en vrijheid. Je zult leren om veerkrachtiger om te gaan met moeilijke gedachten en gevoelens, zodat je in vrijheid kunt bewegen richting een betekenisvol leven.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie