Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
ONLINE SOULSHOP
M A N I F E S T E E R J E M I S S I E
“Ontdek je unieke zielstalentencode en levensmissie met De Gouden Reis Methode”

Je wil je zielsmissie ontdekken, leven en neerzetten zonder daarbij af te zien en je unieke zielstalentencode leren kennen die je daarbij gaat helpen.
Tijdens deze online soulshop ontdek je dit alles via de GOUDEN REIS METHODE en krijg je sleutels mee tot manifestatie.

WAT MAG JE VERWACHTEN & WELKE RESULTATEN GA JE HALEN
♥ Je ontdekt jouw unieke zielstalentencode en levensmissie, het GOUD in jezelf
♥ Je gaat via simpele oefeningen werken met jouw archétypes en zielskwaliteiten zodat jouw potentieel, je unieke zielstalentencode en levensmissie straks eindelijk helder zal zijn.
♥ Via intuïtieve en energetische methodes kom je in een dieper contact met jouw zielskwaliteiten zodat hun functies, rollen en betekenis écht duidelijk zullen worden.
♥ Je komt oog in oog met je ziel(sverlangen) en zielsmissie te staan, zodat je dit nooit meer kan gaan negeren en écht zal weten en voelen dat er iets anders en meer vervullender voor je klaar ligt.
♥ Je komt in contact met wat diep in jou geleefd wil worden, waardoor je meer vrijheid gaat ervaren.
♥ Je ondergaat hier je eigen transformatie zodat je dichterbij jezelf en je essentie komt.
♥ Je leert jezelf op een véél diepere laag kennen.
♥ Je gaat leren werken met je eigen innerlijke hulpbronnen, zodat je minder van buitenaf ondersteuning nodig hebt.

10 STAPPEN IN 3 ONDERDELEN
Deze online reis bestaat uit 3 delen.
♥ Tijdens het eerste deel ga jouw belangrijkste archétypes en zielskwaliteiten selecteren.
♥ In het tweede deel ga je deze archétypes en zielskwaliteiten diepgaander leren kennen.
♥ Tijdens het derde deel ga je de functies van je archétypes en zielskwaliteiten én je levensmissie duidelijk krijgen.

Je krijgt na bestelling verschillende opdrachten toegestuurd via een download. Alles staat helder uitgelegd in bijhorende documenten en 10 video’s (duur: 33 minuten).
Je kan de opdrachten op je eigen tempo uitvoeren. Voorzie minimaal 12 tot 16 uur werktijd.

1 B O N U S
♥ E-book Droommanifestatie
Levensmissie, Ondernemerschap, Zielemissie, Soulbusiness, persoonlijke groei, persoonlijke ontwikkeling

Over de trainer

Mijn naam is Peter Grard, geboren in Turnhout (België) op 7 mei 1971 en nu woonachtig in Geel. Ik ben papa van twee kinderen in co-ouderschap en twee overleden zieltjes. Ik hou van schrijven, stilte, dans, muziek en vertoeven in de natuur. Sinds 2011 richtte ik Aykohuis op, centrum voor bewustzijn en verbinding waar ik werk als bewustzijns- en transformatiecoach / trainer voor coaches die willen starten of doorbreken met hun levensmissie / healer. Via creatieve, energetische en intuïtieve methoden breng ik jou in contact met jouw essentie en je ziels- en levensmissie. Ik neem je mee naar een doorbraakmoment waardoor jij jezelf bevrijd van alles dat je in de weg stond om écht te kiezen voor jezelf, jouw essentie en je levensmissie. Ik geloof er heel sterk in dat als mensen echt vanuit vrijheid hun missie gaan leven dit ten goede komt voor de mens zelf en de aarde. Ik kijk er naar uit dat we straks allemaal vanuit vrijheid en passie ons ding in de wereld brengen waardoor er veel meer schoonheid in het leven te beleven valt, waardoor er harmonie komt in ieder zijn bestaan en op collectief vlak. Ik geloof dat we hiervoor vanaf de geboorte onze zielskwaliteiten hebben meegekregen. Mensen samen brengen op het bewustzijnspad is deel van mijn missie. Doorheen mijn successen en crisissen heb ik zelf een heuse dosis levenservaring opgebouwd. Vanuit mijn kennis, ervaringen en inzichten gids ik jou op bezielde, enthousiaste en integere wijze op jouw levenspad. Naast mijn werk in Aykohuis ben ik ook actief als medeorganisator van het Belgische Mannenfestival. lieve groet, Peter
Bekijk meer cursussen van Peter

Lesprogramma

Lesprogramma
Inleiding - video
00:03
lijst archétypes
01:00
Handleiding Online Soulshop
04:00
Chakra blad
01:00
BONUS EBOOK Droommanifestatie
01:00
Deel 1 opdracht 1
01:00
Deel 1 opdracht 2
01:00
Deel 1 opdracht 3
01:00
Deel 1 opdracht 4
01:00
Deel 1 opdracht 5
01:00
Deel 2 opdracht 1
01:00
Deel 2 opdracht 2
01:00
Deel 2 opdracht 3
01:00
DEEL 3 opdracht 1
01:00
Deel 3 opdracht 2
01:00

Ervaringen van onze cursisten (7)

“De Gouden Reis is heel leerrijk! De eerste keer vond ik het moeilijkst omdat ik veel over mezelf moest vertellen. Dat kan ik niet goed. Na de eerste keer wou ik eigenlijk niet teruggaan, maar ik ben toch gegaan. De tweede keer was leuker dan de eerste keer. Tijdens de tweede keer leerde ik al een paar talenten kennen die ik mocht voorstellen zoals ik wou. De derde keer zag ik ze allemaal. Dat was wel fijn en leerrijk. Het is jammer dat ze in de scholen niet op zoek gaan naar de talenten van de leerlingen. Het heeft me al geholpen.”

Prachtig bezield werk!! Deze training bracht me bevestiging, het duwtje dat ik net nog nodig had. Dank je Peter !!! Mooi hoe je met eenvoud, warmte, je pure ZIJN dit uitstraalt .

Mijn eerste gevoel bij de door mij gekozen kaarten : Alles is al aanwezig in mij ! Zelfvertrouwen neemt sterk toe. Het voelt goed om op afstand te kijken naar mijn op mijn gevoel gekozen archetypen.

Peter heeft een zeer grote rugzak aan inzichten, mogelijkheden en manieren om dichter bij mezelf te komen. Voor mij waren de geleide visualisatie oefeningen en de opstellingen het krachtigst. Ik vind het een meerwaarde dat Peter een man is die zijn eigen zoektocht in het leven deelt. Hij laat zowel zijn kracht zien als de dingen die hij bij zichzelf momenteel versterkt. Dat was voor mij de uitnodiging om mezelf te accepteren zoals ik ben en in verbinding te gaan met mijn kracht

Voor mij betekende deze ‘reis naar mezelf’ een “neverending story”, want ik wil niet ‘af’ zijn, ik wil doorgroeien en steeds nieuwe dingen blijven ontdekken. Je hebt me daarvoor ontzettend geïnspireerd Peter, je bent een ‘naturel’ die zijn intuïtie volgt en dat vind ik ‘gaaf’. Ik hou niet van mensen die schemaatjes afwerken maar wel van mensen die de groep volgen, aanvoelen en invullen. Ik houd van mensen die gepassioneerd zijn en dat ben jij … jouw ‘overduidelijke’ missie … Je bent bij ons en tegelijk blijf je bij jezelf… zo mooi!!! Het was kort maar krachtig… het laat me nooit meer los!

“Ik kan de schepper van mijn eigen leven worden. De betere versie van mezelf. Mijn eigen padbewandelen. Elk moment opnieuw kan ik zelf deze keuze maken. De dingen doen die me energie en plezier geven in het leven. De uitdagingen die op mijn pad komen zal ik ten volle benutten. Zo kan ik blijven groeien en in mijn kracht staan in volle vertrouwen.”

“Ik besef dat mijn leven gevormd wordt door mijn gewoontes, die voortkomen uit mijn overtuigingen, die ik bouw met mijn gedachten. Ik richt nu mijn gedachten op scheppende mogelijkheden en richt me altijd op het beste: datgene wat in resonantie is met wie ik werkelijk ben. Ik laat mezelf elke dag bewust kiezen om anders te leven en geniet er van te zien hoe ik steeds bewuster wandel op het pad dat ik zelf kies. Ik erken dat ik scheppende kracht ben, ongelimiteerd.”

+ Meer ervaringen tonen

Anderen bekeken ook

In de online cursus 'In 5 stappen op weg naar jouw droomleven' ontdek je jouw levensdoel en leer je op welke stappen je nu kan zetten om het leven waar jij naar verlangt, werkelijkheid te maken.
Wil jij jezelf weer goed voelen? Vol zelfverzekerdheid? Wil jij in 10 dagen een betere versie van jezelf? 10 dagen… …Werken aan jezelf! …Verbeteren van jouw zelfbeeld! …Inzet met een resultaat waar je de rest van je leven profijt van
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie