Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Vermoeidheid… Als je intens gesport hebt, als het laat in de avond is, als je niet goed geslapen hebt, … dan ben je vermoeid. Dan maak je je geen zorgen. Het is normaal. Alleen als de vermoeidheid blijft. Je hebt goed geslapen en bent nog moe. Je recupereert niet meer na je inspanning. Je kan je niet meer concentreren… Er klopt iets niet meer.
Je verlangt zo naar een leven waar je van geniet. Ik hoor heel veel zeggen dat je moet leren genieten van de kleine dingen. En dat klopt ook. Ik ga nog een stapje verder. Je geniet. Zomaar. Omdat het in je zit. Altijd en overal. Als de omstandigheden dan is tegen zitten, dan geniet je nog steeds. Als de omstandigheden mee zitten, geniet je nog veel meer.
6 .pdf bestanden, 4 audio bestanden en 3 video's Door de nodige uitleg krijg je inzicht waarom de ontspanning en meditatie oefeningen nodig zijn. In de video's krijg je twee eenvoudige oefeningen als voorbeeld om de ingesteldheid van waaruit je beweegt duidelijk te krijgen.

Over de trainer

Ik ben Yves Verbeeck. Gebaseerd op verschillende opleidingen die ik volgde zoals lic. kinesitherapie, relaxatietherapie, oosterse geneeswijzen en regeneratietherapie en meer dan 30 jaar ervaring en training in tai chi/chi kung ontwikkelde ik Het Nieuwe Bewegen. Het is mijn hobby, beroep en passie. Van mijn vader erfde ik de kwaliteiten om een duidelijk gestructureerde cursus uit te werken en les te geven. Ik leef het leven waarvoor ik in de wieg gelegd ben.
Bekijk meer cursussen van Yves

Lesprogramma

Lesprogramma
HNB en vermoeidheid les 1
00:00
Basisontspanning
10:09
Ademcirkel
12:30
Volle ontspanning
20:35
HNB en vermoeidheid les 2
00:00
Vol en ruim bewegen
04:18
HNB en vermoeidheid les 3
00:00
Optimaal bewegen
02:51
HNB en vermoeidheid les 4
00:00
Intentie-energie training
07:00
Je toekomst nu
08:27
HNB en vermoeidheid besluit
00:00

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

In ''discover your true power'' ga je werken aan het creëren van bekrachtigende overtuigingen en het loslaten van het oude.
Omring met mensen die jou echt verdienen en plaats mensen die je negatief beïnvloeden op een afstand. Toxische relaties worden in deze course beschouwd als relaties waarbij je jezelf na contact slechter voelt in plaats van beter.
€ 29,95
€ 25,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie