Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
De cursus In connectie met met jezelf is een cursus waar je reiki/handoplegging, meditatie, loslaattechniek en andere tools leert en combineert, om weer met jezelf verbonden te zijn. Zo kun je jezelf (lichaam, geest en energetisch) in balans brengen.

De cursus is voor iedereen! Bijvoorbeeld als je:
- wil leren hoe je moet mediteren
- wil leren wat reiki is en hoe je dit op jezelf kunt toepassen
- wil leren ontspannen
- hoogsensitief bent en vaak overprikkeld bent
- burn out bent
- jezelf in balans wilt brengen maar je weet niet hoe
- als je vaak lichamelijke klachten hebt en deze wilt begrijpen en verminderen
- niet weet hoe je met emoties moet omgaan
- je vaak moe bent
- en nog veel meer...

Beschrijving van de cursus
Naar mijn mening is reiki onterecht minder bekend dan mediteren. Dit voelt veel dieper en intenser dan mediteren hoe wij het kennen. Dit is echt een cadeautje voor jezelf om sneller in meditatie en ontspanning te komen.

Tevens ga ik dieper in op het leren begrijpen van je lichaam, klachten en emoties, zodat je je dieper op de lagen in kunt gaan en deze ook kunt helen.

Mijn doel is jou te helpen om jouw kanaal waar de levensenergie doorheen stroomt meer te openen. Dit doe ik niet door inwijdingen, maar door een groter bewustzijn op gang te zetten en jou reiki te leren. En door jezelf te leren helen, jouw frequentie te verhogen en jouw lichaam/klachten goed te begrijpen. Zo kan jouw energie weer beter stromen en voel je je meer in balans.

De cursus gaat veel dieper dan alleen reiki op jezelf leren toepassen, zoals bij een normale cursus. En echt waar, balans, heling, rust betekent naar binnen keren. Je vindt dit niet van buiten, maar alleen van binnen. Er is bewustzijn nodig, zelfkennis en zelfliefde. Die zelfliefde ga je naar de cursus echt meer ervaren! De cursus is juist zo bijzonder omdat je verschillende tools meekrijgt.

Wat is reiki?
Met reiki kun je het zelfgenezend vermogen activeren, dus in beweging brengen. Jouw systeem maakt gebruik van de levensenergie om te kunnen leven, functioneren en in balans te zijn. Reiki is namelijk voeding voor je energiesysteem. Het is een Japanse healing methode dat gaat via handoplegging en bestaat uit de woorden Rei en KI.

Rei–> universeel (het is er overal en op elk moment, een bewustzijn, wijsheid van god of hogere zelf).
KI –> levensenergie (vitaliteitsenergie dat leven geeft).

Met andere woorden betekent Reiki levensenergie; energie van de universele bron of het energieveld waarin we leven. Dit kan geactiveerd worden tijdens dat je dit op jezelf toepast. Energie wordt ook wel Ki (Japans), Chi (Chinees), Prana (Indiaas) en holy spirit genoemd. Reiki biedt tevens een diepe ontspanning aan waardoor je jezelf weer in balans kunt brengen.

Dit zijn de punten wat je gaat ervaren en leren:
• Je brengt je lichaam weer in balans
• Je verbindt je lichaam en geest met elkaar
• Je activeert en versnelt het zelfhelend vermogen
• Blokkades kunnen loskomen waardoor klachten verminderen
• Het biedt een diepe intense ontspanning
• Je activeert je intuïtie
• Je maakt je geest helder
• Het verhoogt je trillingsfrequentie
• Je creëert nieuwe energie
• Het helpt bij slaapproblemen en om sneller in slaap te vallen
• Het bevordert persoonlijke en spirituele groei (inzichten)
• Emoties kunnen loskomen
• Je voelt je energie weer stromen door je lichaam.
• Je ontdekt jezelf op een bewustere manier
• Het brengt liefde gevoelens en compassie mee.
• Helpt je te gronden zodat je je steviger en sterker voelt
• Het brengt een transformatieproces op gang
• Je kunt je lichaam energetisch reinigen.

Je zult echt genieten en jezelf veel beter begrijpen. Na de cursus ben je meer verbonden met jezelf en dat voelt erg liefdevol!

Gun het jezelf om de kwaliteit van je leven en energie te verhogen!
Selfcare & Selfhealing

Over de trainer

Mijn naam is Deniz Ebren, Holistisch Life coach en healer. Mijn missie is om mensen weer te laten verbinden met hun hart en te helen, zodat de trillingsfrequentie wordt verhoogd. Zo zullen we weer verbonden zijn met onszelf, maar ook met elkaar.
Bekijk meer cursussen van Deniz

Lesprogramma

Lesprogramma
Introductie
00:05
Extra e-book met aanvullende nuttige info
00:30
Video bij les 1: Iedereen kan zichzelf reiki leren
00:05
Les 1: Iedereen kan zichzelf reiki geven
00:30
Les 2 - wat zijn chakra's, blokkades en reiki
00:30
Video les 3: voor en na een reiki behandeling
00:01
Les 3 - pas reiki toe op jezelf
01:00
Video handposities
00:01
Meditatie chakra's reiki
00:20
Les 4 - jezelf reiki geven bij emoties
00:60
Meditatie emoties helen
00:01
Les 5 - jezelf reiki geven bij intentie of om te manifesteren
00:15
Les 6 - organanleer
00:30
Les 7 - kom achter de betekenis van jouw klacht en heel deze
00:60
Les 8 - Einde les
00:15
Video - einde les
00:05

Ervaringen van onze cursisten (4)

Ik ben nu 1 week bezig met de cursus In connectie met jezelf van Deniz en kan wel zeggen wauwie dat is echt iets wat iedereen zichzelf cadeau mag doen. Ik heb mezelf trouw de afgelopen week Reiki gegeven. Ik voel me veel meer ontspannen en slaap veel dieper. Er kwamen wat oude emoties los (dit is een proces) en die heb ik er liefdevol laten zijn en weer los gelaten. Prachtig Deniz dat je dit hebt verpakt in deze mooie cursus. Heel liefdevol en waardevol.

Deniz is een ervaren spirituele teacher, heeft veel kennis over verschillende facetten binnen de spiritualiteit, ze heeft een hele fijne stem en kan heel goed aanvoelen wat je nodig hebt. Ik heb bij Deniz deze online cursus gevolgd en zat toen in een in een hele moeilijke levensfase. Door de geleide meditatie heb ik hele mooie inzichten verkregen en heb ik geleerd mezelf te helen. Een absolute aanrader!

Deniz werkt vanuit zuivere, liefdevolle intenties. Dit voel je en lees je terug in al haar werkzaamheden. De cursus is met aandacht en liefdevolle wijsheid gemaakt en ik raad deze iedereen aan om te volgen. Het is de moeite meer dan waard.

Ik volg de online cursus 'In connectie met jezelf'. Zeer uitgebreid en gepresenteerd op een persoonlijke manier. Echt een aanrader als je jezelf wilt leren kennen met Reiki.

+ Meer ervaringen tonen

Anderen bekeken ook

35 bladzijden vol waardevolle informatie. Ik bespaar je met dit e-book een hele hoop tijd, geld en energie als je bereid bent door te breken of echt van start wil gaan met je missie. Onderaan bij beschrijving lees je meer over de inhoud van dit e-bo
Een mini-course over hoe jij jezelf terug prioriteit kan stellen in je leven. Stop het people please gedrag en het vervullen van 10.000 rollen waarbij je maar 1 persoon vergeet: jezelf.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie