Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Wil jij jezelf weer goed voelen?
Vol zelfverzekerdheid?
Wil jij in 10 dagen een betere versie van jezelf?

Schrijf je dan nu in voor mijn online bootcamp: Hey You!
Hey you! is een bootcamp die draait om jou. Dit betekent: Werken aan de opdrachten waar, wanneer en hoelang jij dit wilt. In 10 dagen krijgt jouw zelfverzekerdheid een boost!

Over de trainer

Johan van Dijk is lifecoach en oprichter van de hogeschool voor superhelden. Mijn achtergrond ligt in de automotive branche, in rollen van sales, marketing en management. Communicatie en behulpzaamheid waren hierin altijd mijn grote krachten. Ik besloot een opleiding tot coach te volgen om te ontdekken hoe ik mijn krachten kon delen met anderen. Mensen verder helpen, dat is waar ik vol passie voor ga. Met een feilloze intuïtie kan ik jou dat zetje of inzicht geven wat je nodig hebt. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door superhelden, die met hun superkrachten de wereld behoeden voor het kwaad. Super intelligent, sterk of snel. Van Wonder Woman tot Superman & Batman tot Catwoman. Ik ben goed in het zien van mensen en hun potentie. Dat is mijn superkracht. Daarom ben ik de hogeschool voor superhelden gestart. In de hogeschool voor superhelden komen al mijn krachten en passies samen. Contact met Johan opnemen? Johan@MNGme.nl
Bekijk meer cursussen van Johan

Lesprogramma

Lesprogramma
Hey You! - preview
00:10
Hey You!
10:00

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Een mini-course over hoe jij jezelf terug prioriteit kan stellen in je leven. Stop het people please gedrag en het vervullen van 10.000 rollen waarbij je maar 1 persoon vergeet: jezelf.
Heb je regelmatig dipjes en ben je dan teleurgesteld in je prestatie en/of in jezelf? Ben je makkelijk afgeleid? Heb je last van blessures? Ben je na een training moe? Heb je angst uit de boot te vallen. Dan is deze cursus voor jou.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie