Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
In dit E-book deel ik jou 5 belangrijke aannames die jou vertrouwen zullen geven om je pad verder te gaan en je zielsmissie te leven en te manifesteren. Je krijgt er 17 hulpvragen bij die je op eigen tijd en tempo kan gaan beantwoorden.
Levensmissie, Zielsmissie, Dromen, Wet van Aantrekking

Over de trainer

Mijn naam is Peter Grard, geboren in Turnhout (België) op 7 mei 1971 en nu woonachtig in Geel. Ik ben papa van twee kinderen in co-ouderschap en twee overleden zieltjes. Ik hou van schrijven, stilte, dans, muziek en vertoeven in de natuur. Sinds 2011 richtte ik Aykohuis op, centrum voor bewustzijn en verbinding waar ik werk als bewustzijns- en transformatiecoach / trainer voor coaches die willen starten of doorbreken met hun levensmissie / healer. Via creatieve, energetische en intuïtieve methoden breng ik jou in contact met jouw essentie en je ziels- en levensmissie. Ik neem je mee naar een doorbraakmoment waardoor jij jezelf bevrijd van alles dat je in de weg stond om écht te kiezen voor jezelf, jouw essentie en je levensmissie. Ik geloof er heel sterk in dat als mensen echt vanuit vrijheid hun missie gaan leven dit ten goede komt voor de mens zelf en de aarde. Ik kijk er naar uit dat we straks allemaal vanuit vrijheid en passie ons ding in de wereld brengen waardoor er veel meer schoonheid in het leven te beleven valt, waardoor er harmonie komt in ieder zijn bestaan en op collectief vlak. Ik geloof dat we hiervoor vanaf de geboorte onze zielskwaliteiten hebben meegekregen. Mensen samen brengen op het bewustzijnspad is deel van mijn missie. Doorheen mijn successen en crisissen heb ik zelf een heuse dosis levenservaring opgebouwd. Vanuit mijn kennis, ervaringen en inzichten gids ik jou op bezielde, enthousiaste en integere wijze op jouw levenspad. Naast mijn werk in Aykohuis ben ik ook actief als medeorganisator van het Belgische Mannenfestival. lieve groet, Peter
Bekijk meer cursussen van Peter

Lesprogramma

Lesprogramma
De 5 aannames
01:00

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Leven vanuit jouw unieke energie kan de kwaliteit van jouw leven enorm verbeteren. Je wordt geestelijk helderder, je lichaam wordt veerkrachtiger, je vindt meer dynamische stabiliteit, je intuïtie versterkt en je krijgt weer controle over je leven.
GRATIS ONLINE TRAINING TIPS & HANDVATTEN OM JE SOCIALE ANGST TE GAAN DOORBREKEN!
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie