Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Het programma is een combinatie van nieuwe inzichten en het toepassen van deze inzichten door dagelijks te blijven oefenen. Door de lessen uit dit programma dagelijks toe te passen, tijdens en na de 7 dagen, leer je op een andere manier naar de wereld te kijken en zal je merken dat het makkelijker wordt om jezelf goed te voelen en daardoor ook om je doelen te realiseren.

Je wordt jezelf bewust van de verhalen die je jezelf dagelijks vertelt en welke invloed de omgeving heeft op jou. Je gaat werken aan een positieve energie door te werken met intenties en door dankbaarheid te oefenen. Je gaat werken aan datgene wat jou positieve energie geeft en daarmee wordt de basis voor het manifesteren van je doelen gelegd.

Jouw gedachten creƫren de realiteit, dus wil jij je realiteit veranderen dan heb je jouw gedachten te veranderen. Het programma helpt jou om deze nieuwe gedachten te genereren, maar maakt je ook bewust welke gedachten je op dit moment niet helpen.
Module 1: Hoe focus werkt
Module 2: Hoe je focus kunt verleggen
Module 3: Van te voren de gewenste uitkomst bepalen voor
ieder moment van de dag
Module 4: Negatieve invloeden doorbreken
Module 5: Focus afleiden van datgene wat er nog niet is en wat dan wel werkt
Module 6: Focus op wat je wel wilt
Module 7: Invloed van de omgeving op jou

Over de trainer

Mijn naam is Alieke Gremmen, en ik help jou je bewustzijn te vergroten en jezelf extreem goed te voelen. Dit doe ik door de toepassing van de wet van aantrekkingskracht en mijn holistische benadering van het leven.
Bekijk meer cursussen van Alieke

Lesprogramma

Lesprogramma
Het focus programma
04:00

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

In een paar uur tijd zelfmassage van cruciale spieren leren zodat je makkelijker met je schouder (en arm) kan bewegen en met minder pijn.
Beste lezer, Met veel liefde, passie en zorgvuldigheid heb ik deze persoonlijke inzichten voor jou samengesteld. Ik heb niet alle wijsheid in pacht, maar dit zijn een aantal van mijn persoonlijke meest waardevolle inzichten tot nu toe.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie