Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
In dit ebook deel ik mijn persoonlijke ervaringen en 11 spirituele inzichten die mijn seks- en liefdesleven veranderd hebben. Waardoor je in staat bent om je eigen seksualiteit te helen. En je de seksuele Liefde in jezelf ontwaakt en laat stromen. Zodat jij ook jouw seks- en liefdesleven kan veranderen.

Een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde is onmisbaar als je een voldoening gevend seksleven wil ervaren. Ofwel seksueel geluk. Een partner is hiervoor niet nodig. Seksueel geluk is zeker niet minder belangrijk dan elk ander geluk wat je kunt ervaren. Het is juist het begin van al het andere geluk in je leven. Want je seksualiteit is namelijk de bron van jouw levenskracht of levensenergie.

Wanneer je in verbinding bent met deze energie, ga je leven vanuit echte verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Je gaat van overleven naar echt leven vanuit je verlangens. Zodat je jouw eigen hemel op aarde gaat creƫren. Je bent hier op aarde om te genieten van het leven in plaats van om te lijden in dit leven.
Inhoudsopgave: Inzicht 1 – Levenskracht & Seksuele energie Inzicht 2 – Emoties & Seksuele blokkades Inzicht 3 – Tweede chakra & Seksualiteit Inzicht 4 – Natuurlijke staat van zijn & Seksuele heling Inzicht 5 – Intimiteit & Seksuele verbinding Inzicht 6 – Verlangens & Seksueel plezier Inzicht 7 – Creativiteit & Seksuele zelfexpressie Inzicht 8 – Overgave & Seksueel genot Inzicht 9 – Balans & Seksuele voldoening Inzicht 10 – Energie vibratie & Seksuele aantrekkingskracht Inzicht 11 – Liefde & Seksuele Liefde Voordat je tot aankoop overgaat, raad ik je aan om ook de gratis online cursus - Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf te doen. Dit is een belangrijke stap naar seksueel geluk. Hierin ga je je gewonde seksuele zelf herkennen, erkennen en omarmen. En heb je behoefte aan meer uitleg en diepgang dan dit ebook je kan bieden, dan is het Online traject - Creëer een zuivere verbinding met jezelf ook een optie. Hierin wordt je stap voor stap meegenomen in jouw helingsproces.

Over de trainer

Hallo en welkom! Mijn naam is Sarah Reniers en ik ondersteun jou graag, als spirituele sekscoach en ervaringsdeskundige, bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele energie ofwel levensenergie in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Seksueel geluk is een natuurlijk gevolg van het in verbinding zijn met je ware seksuele zelf. Seksualiteit en spiritualiteit, het pad van de Liefde, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik heb zelf veel seksuele ellende meegemaakt. Een aanranding, seksueel misbruik in een relatie en een verkrachting. Toch wist ik en voelde ik heel sterk dat ook ik seksueel geluk kon ervaren. En ben ik op zoek gegaan naar antwoorden, omdat ik mezelf wilde gaan helen. Aan de hand van spirituele inzichten van diverse teachers heb ik mijn eigen visie ontwikkeld. Zodat ik de seksuele verbinding met mezelf begon te herstellen vanuit Liefde. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik heb hierdoor kunnen ervaren hoe mooi seks kan zijn. Maar vooral ook wat seksualiteit is en hoe belangrijk dit eigenlijk is. Deze leermomenten met bijbehorende inzichten deel ik graag met jou. Liefs Sarah (de Spirituele Sekscoach)
Bekijk meer cursussen van Sarah

Lesprogramma

Lesprogramma
Preview
00:01
Ebook - Van seksuele hel naar hemel
01:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Aura en inspiratiecoach Annette pendelt voor jou een setje van 3 kristallen! Elk met hun specifieke energie die jij juist nodig hebt, die jou opladen of beschermen of nog meer voor je kunnen betekenen. Je zult zien, dat de juiste verschijnen.
Het complete doe-het-zelf bouwpakket, voor het bouwen van een onderscheidend merk vanuit jezelf. Bouw een merk dat staat als een huis.
€ 11,00
€ 6,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie