Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
In dit ebook deel ik mijn persoonlijke ervaringen en 11 spirituele inzichten die mijn seks- en liefdesleven veranderd hebben. Waardoor je in staat bent om je eigen seksualiteit te helen. En je de seksuele Liefde in jezelf ontwaakt en laat stromen. Zodat jij ook jouw seks- en liefdesleven kan veranderen.

Een seksuele verbinding met jezelf vanuit Liefde is onmisbaar als je een voldoening gevend seksleven wil ervaren. Ofwel seksueel geluk. Een partner is hiervoor niet nodig. Seksueel geluk is zeker niet minder belangrijk dan elk ander geluk wat je kunt ervaren. Het is juist het begin van al het andere geluk in je leven. Want je seksualiteit is namelijk de bron van jouw levenskracht of levensenergie.

Wanneer je in verbinding bent met deze energie, ga je leven vanuit echte verbinding met jezelf, anderen en het leven zelf. Je gaat van overleven naar echt leven vanuit je verlangens. Zodat je jouw eigen hemel op aarde gaat creëren. Je bent hier op aarde om te genieten van het leven in plaats van om te lijden in dit leven.
Inhoudsopgave:
Inzicht 1 – Levenskracht & Seksuele energie
Inzicht 2 – Emoties & Seksuele blokkades
Inzicht 3 – Tweede chakra & Seksualiteit
Inzicht 4 – Natuurlijke staat van zijn & Seksuele heling
Inzicht 5 – Intimiteit & Seksuele verbinding
Inzicht 6 – Verlangens & Seksueel plezier
Inzicht 7 – Creativiteit & Seksuele zelfexpressie
Inzicht 8 – Overgave & Seksueel genot
Inzicht 9 – Balans & Seksuele voldoening
Inzicht 10 – Energie vibratie & Seksuele aantrekkingskracht
Inzicht 11 – Liefde & Seksuele Liefde

Voordat je tot aankoop overgaat, raad ik je aan om eerst de gratis online cursus - Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf te doen. Dit is een eerste belangrijke stap naar seksueel geluk. Hierin ga je je gewonde seksuele zelf herkennen, erkennen en omarmen. En heb je behoefte aan meer uitleg en diepgang dan dit ebook je kan bieden, dan is het Online traject - Creëer een zuivere verbinding met jezelf een andere optie. Hierin wordt je stap voor stap meegenomen in het helingsproces.

Over de trainer

Hallo en welkom! Mijn naam is Sarah Reniers en ik ondersteun jou graag, als spirituele sekscoach en ervaringsdeskundige, bij het ontwaken en laten stromen van de seksuele energie ofwel levensenergie in jezelf. Waardoor je seksueel geluk gaat ervaren. Seksueel geluk is een natuurlijk gevolg van het in verbinding zijn met je ware seksuele zelf. Seksualiteit en spiritualiteit, het pad van de Liefde, zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik heb zelf veel seksuele ellende meegemaakt. Een aanranding, seksueel misbruik in een relatie en een verkrachting. Toch wist ik en voelde ik dat ook ik recht had op seksueel geluk. En ben ik mezelf gaan helen, door de seksuele verbinding met mezelf te herstellen vanuit Liefde. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open. Ik heb hierdoor kunnen ervaren hoe mooi seks kan zijn. Maar vooral ook wat seksualiteit is en hoe belangrijk dit eigenlijk is. Deze leermomenten met bijbehorende inzichten deel ik graag met jou.
Bekijk meer cursussen van Sarah

Lesprogramma

Lesprogramma
Preview
00:01
Ebook - Van seksuele hel naar hemel
01:30

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Hoe goed kennen we onszelf eigenlijk? En zijn we wel altijd eerlijk tegen onszelf? Waarom voelen we ons van tijd tot tijd beroerd en maken we continu ruzie? We dénken onszelf uitstekend te kennen, maar het tegendeel is waar.
35 bladzijden vol waardevolle informatie. Ik bespaar je met dit e-book een hele hoop tijd, geld en energie als je bereid bent door te breken of echt van start wil gaan met je missie. Onderaan bij beschrijving lees je meer over de inhoud van dit e-bo
€ 11,00
€ 6,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie