Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
De cursus Relatie Verbeteren is ontworpen om je leven en relatie te nieuw leven in te blazen. ​​Deze uitgebreide e-cursus leert jullie nieuwe vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle en duurzame relatie op te bouwen. Jullie leren de strategieën die ik als relatietherapeut mijn cliënten leer.

Wat zijn de onderwerpen die jullie tegenkomen in het werkboek?
- Leuk vragen-spel
- Effectiever Communiceren & Luisteren
- Nieuwe Inzichten
- Patronen Doorbreken
- Relatieproblemen oplossen
- Intimiteit Versterken
& nog veel meer!
Waaruit bestaan de cursus? Naast het praktische werkboek (35 pagina's), vol oefeningen en invulvelden, bevat de cursus 5 leerzame video's en verschillende artikels. Daarnaast hebben jullie recht op e-mail support van een gecertificeerd relatietherapeut.

Over de trainer

Ik ben Tamara van de Laar, coach & relatietherapeut. Bij mij kun je terecht voor online sessies en een bijzondere coachingsreis in Spanje. Daarnaast geef ik lezingen over persoonlijke ontwikkeling & het verbeteren van je relatie en verkoop ik cursussen en online trainingen over deze onderwerpen! Kortom: je bent hier aan het juiste adres!
Bekijk meer cursussen van Tamara

Lesprogramma

Lesprogramma
Eerste Bladzijde van de Cursus
00:02
Cursus Relatie Verbeteren
10:00

Ervaringen van onze cursisten (2)

"Wij hebben met veel plezier de cursus relatie verbeteren doorlopen en hebben veel geleerd. We wilden onze relatieproblemen oplossen en ik moet zeggen... we zijn al zoveel hechter geworden."

"Mijn man en ik hebben onze ogen geopend! Wat een fantastische cursus en wat is het mooi in elkaar gezet door Tamara. Wij raden de cursus zeer zeker aan!"

Anderen bekeken ook

Ontwaak de seksuele Liefde in jezelf voor meer seksueel geluk. Jij bent het waard!
Herken je het gevoel dat er meer in je zit dan dat je kan laten zien op het werk? Dat je ergens diep van binnen je werkzaamheden niet nuttig vindt; dat er meer in je zit? Dan kan deze cursus jou helpen om je droombaan te creëren!
€ 125,00
€ 70,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie