Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
De cursus Relatie Verbeteren is ontworpen om je leven en relatie te nieuw leven in te blazen. ​​Deze uitgebreide e-cursus leert jullie nieuwe vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle en duurzame relatie op te bouwen. Jullie leren de strategieën die ik als relatietherapeut mijn cliënten leer.

Wat zijn de onderwerpen die jullie tegenkomen in het werkboek?
- Leuk vragen-spel
- Effectiever Communiceren & Luisteren
- Nieuwe Inzichten
- Patronen Doorbreken
- Relatieproblemen oplossen
- Intimiteit Versterken
& nog veel meer!
Waaruit bestaan de cursus? Naast het praktische werkboek (35 pagina's), vol oefeningen en invulvelden, bevat de cursus 5 leerzame video's en verschillende artikels. Daarnaast hebben jullie recht op e-mail support van een gecertificeerd relatietherapeut.

Over de trainer

Ik ben Tamara van de Laar, coach & relatietherapeut. Bij mij kun je terecht voor online sessies en een bijzondere coachingsreis in Spanje. Daarnaast geef ik lezingen over persoonlijke ontwikkeling & het verbeteren van je relatie en verkoop ik cursussen en online trainingen over deze onderwerpen! Kortom: je bent hier aan het juiste adres!
Bekijk meer cursussen van Tamara

Lesprogramma

Lesprogramma
Eerste Bladzijde van de Cursus
00:02
Cursus Relatie Verbeteren
10:00

Ervaringen van onze cursisten (2)

"Wij hebben met veel plezier de cursus relatie verbeteren doorlopen en hebben veel geleerd. We wilden onze relatieproblemen oplossen en ik moet zeggen... we zijn al zoveel hechter geworden."

"Mijn man en ik hebben onze ogen geopend! Wat een fantastische cursus en wat is het mooi in elkaar gezet door Tamara. Wij raden de cursus zeer zeker aan!"

Anderen bekeken ook

35 bladzijden vol waardevolle informatie. Ik bespaar je met dit e-book een hele hoop tijd, geld en energie als je bereid bent door te breken of echt van start wil gaan met je missie. Onderaan bij beschrijving lees je meer over de inhoud van dit e-bo
Als je de juiste richtlijnen volgt heeft ontspanning een gunstig effect op je gezondheid. Door dieper in je ontspanning te gaan kan je met specifieke richtlijnen je gezondheid een boost. In deze cursus leer je hoe van begin tot fenomenaal resultaat.
€ 125,00
€ 70,00
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie