Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
We houden onszelf letterlijk voor de gek, bewust en onbewust. Zo blijven we altijd in onze veilige haven en zullen we nooit uitvaren.

In "Upgrade Jezelf' leer je diverse denkfouten te herkennen aan de hand van heldere informatie en (praktijk)voorbeelden van de schrijfster. Ontdek menselijke valkuilen, leer jezelf en anderen écht kennen en wordt zo de beste versie van jezelf!
Taal: Nederlands Pagina's: +- 75 Bindwijze: E-book Verschijningsdatum: Juni 2020 Ebook formaat
Auteur: Tamara van de Laar Coach en Relatietherapeut

Over de trainer

Ik ben Tamara van de Laar, coach & relatietherapeut. Bij mij kun je terecht voor online sessies en een bijzondere coachingsreis in Spanje. Daarnaast geef ik lezingen over persoonlijke ontwikkeling & het verbeteren van je relatie en verkoop ik cursussen en online trainingen over deze onderwerpen! Kortom: je bent hier aan het juiste adres!
Bekijk meer cursussen van Tamara

Lesprogramma

Lesprogramma
e-book Upgrade Jezelf Preview
00:05
e-book Upgrade Jezelf
03:45

Ervaringen van onze cursisten (4)

Duidelijk geschreven. Leest als een trein. Je komt jezelf wel echt tegen en leert hoe je jezelf voor de gek houdt.

Het heeft mijn ogen geopend. Een helder e-book als je meer zelfkennis op wilt doen! Leuke voorbeelden van de schrijfster en haar cliënten.

Leest lekker, een keer niet zo stoffig of vol met honderd voor onderzoeken. Die legt ze behendig uit terwijl ze de kern van een aantal erg waardevolle inzichten overbrengt. En daar heb je echt wat aan. Aanrader!

Ik wist altijd dat er iets niet helemaal lekker zat, dat er iets niet helemaal klopte, dat het beter kon. Na het lezen van dit boek leken er wat dingen op zijn plek te vallen. En dat op zo’n compacte manier. Je komt jezelf tegen, je moet jezelf goed bestuderen. Het is confronterend maar o zo waar.

+ Meer ervaringen tonen

Anderen bekeken ook

Intuïtief opvoeden: bewust, authentiek, in verbinding en met plezier. Hoe doe je dat eigenlijk?
Een mini-course over hoe jij jezelf terug prioriteit kan stellen in je leven. Stop het people please gedrag en het vervullen van 10.000 rollen waarbij je maar 1 persoon vergeet: jezelf.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie