Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Wanneer een zwangerschap langer op zich laat wachten dan je verwachtte en hoopte, kan dit frustratie, angst en onzekerheid met zich mee brengen. Als je dit herkent, dan is dit boek iets voor jou.

In dit boek geef ik informatie over alle facetten van een (nog) onvervulde kinderwens. Niet alleen over het (eventuele) medische traject waarin je terecht kunt komen, maar ook over bijvoorbeeld de impact die een (nog) onvervulde kinderwens heeft op de relatie met je partner en met anderen in je directe omgeving. Ook vind je er allerlei praktische tips waarmee je zélf aan de gang kunt om je kansen op een zwangerschap te vergroten.

Als ervaringsdeskundige en kinderwensbegeleider hoop ik met dit e-boek alle vrouwen te bereiken voor wie een bezoek aan mijn praktijk, om welke reden dan ook, niet mogelijk is, met als doel om ook hen te kunnen steunen en begeleiden in deze moeilijke periode waar ze helemaal niet op voorbereid waren en die een enorme impact heeft op hun leven.
E-boek

Over de trainer

Hallo, Mijn naam is Brenda ten Have - Straatman Als kinderwens coach begeleid ik mensen bij wie zwanger worden niet vanzelfsprekend is. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden en handvatten te geven om met deze moeilijke periode om te gaan. Dit alles doe ik in de vorm van van gesprekken, workshops en wandelingen en nu dus ook via een e-book.
Bekijk meer cursussen van Brenda

Lesprogramma

Lesprogramma
E-boek: inleiding
00:10
E- boek: 'Als een zwangerschap op zich laat wachten'.
04:00

Ervaringen van onze cursisten (3)

Door dit boek voelen wij ons een stukje minder alleen in ons proces. Veel herkenning en erkenning. Dank je wel Brenda!

Anoniem

Gelezen met een lach en een traan

Anoniem

Brenda haar inzichten heeft ons een manier gebracht om weer wat rust te vinden in ons (altijd aanwezige) verdriet en weer te kijken naar onze wensen en doelen voor de toekomst.

Anoniem
+ Meer ervaringen tonen

Anderen bekeken ook

Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf als je jouw seksualiteit op een spirituele manier wil beleven. Zodat je seks gaat ervaren waarin je lichaam, hart, geest en ziel volledig aanwezig zijn vanuit Liefde.
Deze training is bedoeld voor introverten die meer willen leren over introversie, zich willen verdiepen in de uitdagingen ervan en willen werken aan het omarmen van hun unieke kracht.
€ 14,95
€ 12,50
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie