Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
De overtuigingen die je hebt vormen de blauwprint voor je leven. Dat wat je gelooft is namelijk bepalend voor wat je aantrekt. In ''discover your true power'' ga je aan de slag met deze overtuigingen. Je wordt jezelf bewust van de overtuigingen die je hebt en welke invloed deze overtuigingen hebben op jouw leven.

Welke overtuigingen helpen je wel en welke juist niet? Je gaat werken aan bekrachtigende overtuigingen door affirmaties te vormen en los te laten van wat niet (meer) voor je werkt. Zo bouw je een nieuwe fundering voor je leven, wat je gegarandeerd nieuwe ervaringen gaat opleveren.

De basis voor je gedachten en emoties zijn namelijk je overtuigingen. Verander je jouw overtuigingen, dan brengt dit direct een verandering teweeg in de gedachten die je hebt en de emoties die je ervaart.
Module 1: hoe overtuigingen ontstaan en hoe dit van invloed is op je leven Module 2: emotie en betekenis Module 3: het creëren van positieve overtuigingen Module 4: het loslaten van oude overtuigingen

Over de trainer

Mijn naam is Alieke Gremmen, en ik help jou je bewustzijn te vergroten en jezelf extreem goed te voelen. Dit doe ik door de toepassing van de wet van aantrekkingskracht en mijn holistische benadering van het leven.
Bekijk meer cursussen van Alieke

Lesprogramma

Lesprogramma
Discover your true power
03:00

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Mentale balans bereiken voor jezelf, je relaties met anderen en/of je werk.
Via het werken met archétypes ontluikt jouw potentieel, je unieke zielstalentencode en levensmissie zodat je straks helderheid hierin hebt.
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie