Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
What makes you different makes you powerfull! Wat maakt mij écht anders dan anderen? Wat is mijn toegevoegde waarde in de markt? Hoe kan ik een onderscheidend merk bouwen, met een aantrekkelijke propositie die klanten verleidt.

Dit zijn vragen die zowel startende als reeds gevestigde ondernemers bezighoudt. Daar komt heel wat bij kijken:
- Wie ben ik?
- Wat kan ik?
- Wat wil ik?
- Waarom?
- Voor wie?
- Wanneer?

Daarom is er nu de MERK IK toolkit om je daarbij te helpen en dit direct te realiseren. Alles op een rijtje, met duidelijke bouwstenen en tools. Het is een houvast om, van A tot Z een sterk merk te bouwen. Dit werkboek zit boordevol opdrachten, templates, inspiratie en tips.

Het is een complete aanpak, waarbij het MERK IK vanuit verschillende invalshoeken wordt belicht: intuïtief, visueel, creatief, innovatief, strategisch, conceptueel, commercieel, management en mindset.
Eye-opener Jezelf opnieuw uitvinden Structuur en Focus Creatief en visueel Veel kennis en handige tools

Over de trainer

Brandstrateeg- Brandhealer - Branddesignthinker - Brandcontentmaker Sinds 10 jaar, help ik ondernemers een onderscheidend merk te bouwen vanuit zichzelf. Vrijwel al mijn klanten hebben onder mijn begeleiding een positieve en succesvolle transformatie door gemaakt. Als mens en met hun bedrijf. Ik denk graag met je mee en ontwerp samen met jou, creatieve en commerciële oplossingen. Mijn kennis en expertise van de afgelopen jaren heb ik gebundeld in mijn cursus- en werkboek: de MERK IK toolkit. Naast mijn bedrijf ben ik docent op de Artemis Design Academy en doceer ik de vakken: Creative Research, Design Thinking en Personal Branding. Het is heel inspirerend en leerzaam om met jonge creatievelingen te werken. Ik leer net zoveel van hen als zij van mij. Dat geeft een mooie balans in mijn werk met mijn meer ervaren klanten.
Bekijk meer cursussen van Alexandra

Lesprogramma

Lesprogramma
Intro Merk Ik / Personal Branding
01:23
e-book MERK IK toolkit 4 modules
20:00

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Ga aan de slag met het verslaan van jouw prestatiedruk en ervaar weer rust en zelfvertrouwen in je studieleven.
Intuïtief opvoeden: bewust, authentiek, in verbinding en met plezier. Hoe doe je dat eigenlijk?
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie