Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Als je de omgeving van je wonde proper houdt, heelt de wonde beter. In zuivere lucht in een bos of aan de zee, geneest je verkoudheid beter.
Het is een feit dat de zogezegde lege ruimte rondom je boordevol energie zit. Dat geldt ook voor de ruimte IN je. De omgeving van je cellen is voor meer dan 99% energie. Aangezien er in ontspanning meer ruimte is, er is dus ook meer energie. Tevens is in ontspanning de energie waar je cellen in baden aangenaam. Die aangename omgeving geeft al je cellen en organen een gezondheidsboost.
Je lichaam is daardoor veerkrachtig en soepel, je geest helder en alert en je ademhaling diep en ruim. Samen met je ontspanning evolueert je gezondheid continu in gunstige zin.
Heel toegankelijke ontspanningsoefeningen en meditaties.

Over de trainer

Ik ben Yves Verbeeck. Gebaseerd op verschillende opleidingen die ik volgde zoals lic. kinesitherapie, relaxatietherapie, oosterse geneeswijzen en regeneratietherapie en meer dan 30 jaar ervaring en training in tai chi/chi kung ontwikkelde ik Het Nieuwe Bewegen. Het is mijn hobby, beroep en passie. Van mijn vader erfde ik de kwaliteiten om een duidelijk gestructureerde cursus uit te werken en les te geven. Ik leef het leven waarvoor ik in de wieg gelegd ben.
Bekijk meer cursussen van Yves

Lesprogramma

Lesprogramma
Basisontspanning
10:09
Fysieke cirkel
33:50
Mentale cirkel
17:59
Ademcirkel
12:30
Volle ontspanning
20:35
5 elementen meditatie voor gezondheid
20:19

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Aura en inspiratiecoach Annette pendelt voor jou een setje van 3 kristallen! Elk met hun specifieke energie die jij juist nodig hebt, die jou opladen of beschermen of nog meer voor je kunnen betekenen. Je zult zien, dat de juiste verschijnen.
Hoe goed kennen we onszelf eigenlijk? En zijn we wel altijd eerlijk tegen onszelf? Waarom voelen we ons van tijd tot tijd beroerd en maken we continu ruzie? We dénken onszelf uitstekend te kennen, maar het tegendeel is waar.
€ 9,95
€ 7,95
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie