Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Ben jij tevreden met jouw leven? Of spelen burn-out, perfectionisme, oververmoeidheid, verminderde veerkracht, overgewicht of hooggevoeligheid je parten? Lijkt het wel of je een energielek hebt en kom je niet vooruit? Wil je je weer vitaal voelen, maar weet je niet hoe? Naast stress en spanning is nochtans jouw unieke energie in je aanwezig, als een levendige stroom van mogelijkheden. Van daaruit kan je ontspannen en vol energie leven.

Dit boek biedt je de nodige informatie en wegwijzers, geïllustreerd met concrete voorbeelden uit het dagelijkse leven en eenvoudige tips. Kristalhelder en vlot leesbaar. Wees niet misleid door de eenvoud. Dat maakt het geheel juist zo krachtig. Je participeert actief in je gezondheid, je relatie(s), de maatschappij en het grote geheel. Jij bent even belangrijk als iedereen in de evolutie daarvan. Dus ontspan, tune ook in op je oneindige levensenergie en stroom.

Ons lichaam is voor het allergrootste deel energie. We kunnen met ons verstand de kwaliteit van onze energie zelf bepalen. Onze cellen zijn 100maal meer gevoelig aan energie dan aan chemische stoffen. Tevens stroomt je energie optimaal zolang je die niet verstoord of blokkeert.

De grote moeilijkheid is dat we voor 95% onbewust vanuit overtuigingen en patronen leven die niet natuurlijk en dus niet juist zijn voor jou. Dat is heel individueel. Deze patronen en/overtuigingen gaan rechtstreeks naar je onbewuste als kind voor je zesde levensjaar. Het is moeilijk deze te herinneren of ze te zoeken door na te denken of analyse. Om ze vol te houden en te leven vanuit deze patronen/overtuigingen moet je echter spanning maken. Jammer genoeg zijn we soms zo gewoon geworden aan spanning dat we daar niet meer bewust van zijn. Nochtans is de authentieke blauwdruk van de mens als individu en als soort al aanwezig en wacht om zich te mogen manifesteren in zijn volle glorie in, doorheen en rond jou.

Overtuigingen en gedragingen die wel juist zijn voor jou staan naast diegene die niet juist zijn voor jou. Dat kan je alleen bewust ervaren door te ontspannen en de patronen.
Door verder te gaan in je ontspanning zal je je energie ontdekken die er eigenlijk al heel je leven is. Dan is het verhaal nog niet af. De volgende stap is dat je de wegwijzers volgt om vanuit je energie te bewegen en te leven. Je handelt en leeft ontspannen vol energie en bereikt moeiteloos veel resultaten. Je fysieke houding en beweging geeft je feedback in hoeverre je leeft vanuit oude gewoontes of creatieve, nieuwe inzichten en gedragingen.

Kortom, ontspanning is noodzakelijk om de wegwijzers naar binnen te volgen zodat:
-Je kan ontdekken dat alles wat voor jou juist is al in je aanwezig is, zowel de kennis als de innerlijke beweging.
-Je zelf kiest je focus te houden op een aangename kwaliteit van energie (dankbaarheid, mededogen, appreciatie,…) tot je een beleving ervaart.

En mee te gaan op de stroom terug naar buiten om:
De energie in je lichaam te laten doordringen zodat je het effect kan voelen.
Toe te laten dat je energie je fysieke lichaam beweegt.
Vanuit je innerlijke beweging te blijven bewegen onder spanning en stress.

Er zijn verschillende zichzelf versterkende cirkels in het geheel. Het begin is misschien niet zo makkelijk, maar na verloop van tijd word je alleen maar bewuster en sterker, je beseft dat oorspronkelijk jouw energiestroom al optimaal was.
Kortom: je kiest zelf vorm te geven aan je leven vanuit je unieke innerlijke beweging die er al is.

Als Licentiaat Kinesitherapie (K.U.L., 1989) volgde Yves Verbeeck (07/05/1966) verschillende specialisaties, waaronder relaxatietherapie alsook oosterse manuele therapie. Hij verdiepte zich meer dan vijfentwintig jaar in de helende bewegingsvorm chi kung en tai chi. Daarbij nam hij deel aan lessen, workshops en privétrainingen bij gerenommeerde meesters in binnen- en buitenland (Nederland, Frankrijk, Engeland en de VS). Vanuit zijn jarenlange kennis, expertise en ervaring ontwikkelde hij het unieke trainingsconcept EBT (Energetic Body Training), een toegankelijk oefensysteem, waarin de inzichten en wegwijzers van het Westen en het Oosten samenkomen. Yves heeft een eigen praktijk waar hij mensen persoonlijk begeleidt en geeft op locatie workshops en voordrachten.

Over de trainer

Ik ben Yves Verbeeck. Gebaseerd op verschillende opleidingen die ik volgde zoals lic. kinesitherapie, relaxatietherapie, oosterse geneeswijzen en regeneratietherapie en meer dan 30 jaar ervaring en training in tai chi/chi kung ontwikkelde ik Het Nieuwe Bewegen. Het is mijn hobby, beroep en passie. Van mijn vader erfde ik de kwaliteiten om een duidelijk gestructureerde cursus uit te werken en les te geven. Ik leef het leven waarvoor ik in de wieg gelegd ben.
Bekijk meer cursussen van Yves

Lesprogramma

Lesprogramma
Tune in en stroom - inleiding
00:10
Tune in en stroom
30:00

Ervaringen van onze cursisten (3)

Ik heb genoten van jouw lessen. Je doet dat super relaxed en gaat echt naar binnen om te voelen. Vind dat super fijn.

Ik ben enorm blij om te ervaren hoe waardevol de oefeningen zijn. Van een aangenaam gevoel via ontspanning naar heling. Zo mooi. Dankbaar dat je dat met ons wil delen.

Heel erg bedankt voor je kunde en enthousiasme! Dat werkt absoluut aanstekelijk.

+ Meer ervaringen tonen

Anderen bekeken ook

Als ervaringsdeskundige met hoogsensitiviteit, zowel ikzelf ben hsp maar ook mijn 3 kinderen, elk met hun eigenschappen, neem ik je graag mee naar tips en tricks. Omgaan met hoogsensitieve kinderen is een zoektocht naar balans en erkenning.
Creëer een zuivere seksuele verbinding met jezelf als je jouw seksualiteit op een spirituele manier wil beleven. Zodat je seks gaat ervaren waarin je lichaam, hart, geest en ziel volledig aanwezig zijn vanuit Liefde.
€ 9,95
€ 7,95
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie