Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
En ik hoop dat je er waardevolle inzichten voor jezelf uit haalt.

De meeste mensen zijn niet bewust bezig met hun persoonlijke ontwikkeling, jij wel, anders was je dit document nu niet aan het bekijken.

Wat ik je gun is dat je even rustig de tijd neemt, er een kopje thee bij pakt en deze inzichten tot je neemt.
Wat ik je echter niet gun, is de “eens en oneens” mentaliteit. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die door deze inzichten heen gaan om te kijken of ze het er “eens of oneens” mee zijn, het zijn geen stellingen.
Ik zou zeggen: geniet ervan en laat me weten welke inzichten het meeste met jou resoneren en waarom!
Zou je graag dagelijks door mij geïnspireerd willen worden? Laten we dan even connecten op Instagram. Ga daarvoor naar instagram.com/socialeangstcoach

En wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden hoe jij je sociale-angststoornis gaat overwinnen? Dan zou ik het heel erg leuk vinden als je je abonneert op mijn Sociale Angst Coach Podcast.

Ga daarvoor in de menubalk van mijn website www.remko-beekman.nl/socialeangstcoach naar podcasts. En jij bent de eerste die een melding krijgt als er weer een nieuwe podcast aflevering voor je klaar staat!

Lesprogramma

Lesprogramma
Gratis video: "111 Inzichten die je leven compleet gaan veranderen!"
00:15

Ervaringen van onze cursisten (0)

Anderen bekeken ook

Tijdens deze uitgebreide online relatiecursus Relatie Verbeteren komen jullie dichter tot elkaar en lossen jullie je relatieproblemen op!
Wanneer je zwanger wilt worden, breekt er een spannende tijd aan. Je stopt met de pil en hoopt snel zwanger te worden. Maar wát te doen als dit bij jou niet ‘volgens het boekje’ gaat?
Koop cursus
Levenslange toegang op meer dan 35 uur lesmateriaal inclusief video instructies, werkboek en oefeningen.
4 30 dagen geld terug garantie