Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Chi motion lifestyle staat voor levensenergie. Rust, kracht en (zelf)vertrouwen is de basis en ZIT al in jezelf. Met de bodyfulness training ga je de verbinding met je lichaam herstellen en jouw basis stabiliseren en OWNEN!
Als je de juiste richtlijnen volgt heeft ontspanning een gunstig effect op je gezondheid. Door dieper in je ontspanning te gaan kan je met specifieke richtlijnen je gezondheid een boost. In deze cursus leer je hoe van begin tot fenomenaal resultaat.
Hoe zou het voor je zijn als je door middel van massage van vier spieren de klachten van je nek, schouders, armen en handen kan verlichten?
Minder pijn, meer ontspannen, beter slapen, lekkerder in je vel. Als dat is wat jij graag wilt is deze cursus echt een aanrader voor jou! Laat je leven niet meer beheersen door fibromyalgie en start vandaag nog met deze fijne cursus.
Ontdek wie je al van lang voor je geboorte bent, merk op dat je leeft vanuit een aangename energie en in alle vrijheid kiest een unieke vorm te geven aan je leven waarvoor je in de wieg gelegd bent. Vermoeidheid verdwijnt als sneeuw voor de zon.
Heb je regelmatig dipjes en ben je dan teleurgesteld in je prestatie en/of in jezelf? Ben je makkelijk afgeleid? Heb je last van blessures? Ben je na een training moe? Heb je angst uit de boot te vallen. Dan is deze cursus voor jou.
In een paar uur tijd zelfmassage van cruciale spieren leren zodat je makkelijker met je schouder (en arm) kan bewegen en met minder pijn.