Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Als ouder weet je wel hoe je je kind op wil voeden. Maar hoe ZEG je dat nou? Deze training helpt je in die zoektocht en bestaat uit 8 simpele stappen. Het is niet moeilijk je moet het net even weten.
Wanneer je zwanger wilt worden, breekt er een spannende tijd aan. Je stopt met de pil en hoopt snel zwanger te worden. Maar wát te doen als dit bij jou niet ‘volgens het boekje’ gaat?
Intuïtief opvoeden: bewust, authentiek, in verbinding en met plezier. Hoe doe je dat eigenlijk?
Als ervaringsdeskundige met hoogsensitiviteit, zowel ikzelf ben hsp maar ook mijn 3 kinderen, elk met hun eigenschappen, neem ik je graag mee naar tips en tricks. Omgaan met hoogsensitieve kinderen is een zoektocht naar balans en erkenning.
Het is zo ongeveer het ergste wat je kunt voelen: de pijn van jouw eigen kind. Pijn omdat iemand van wie hij/zij veel houdt, is doodgegaan. Hoe begeleid jij je kind in rouw?
Als je wordt geconfronteerd met een overlijden, stopt jouw wereld met draaien. Hoe kun je omgaan met je rouw? Hoe leer je deze rouw te dragen, je weg in een, voor jou, totaal veranderende wereld weer te vinden? Wat kun je verwachten in rouw.
Direct naar de oorzaak van onbegrepen gedrag bij je kind. Je ontvangt ook een persoonlijke luisterkindafstemming en tools+inzichten van een orthopedagoog om het ouderschap in te richten zodat het werkt voor JOU. Je vergroot je intuïtie als opvoeder.