Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!
Heb jij behoefte om zo nu en dan even je eigen rustmoment te nemen? Meer verbinding voelen met jezelf dan is mediteren echt een fijne ondersteuning.
Alles begint met bewust zijn! Deze cursus helpt je bewust te worden van je doelen en dromen, wat je belemmert in het behalen ervan en welke concrete stappen je kunt gaan zetten om ze WEL te bereiken.
Leven vanuit jouw unieke energie kan de kwaliteit van jouw leven enorm verbeteren. Je wordt geestelijk helderder, je lichaam wordt veerkrachtiger, je vindt meer dynamische stabiliteit, je intuïtie versterkt en je krijgt weer controle over je leven.
Deze training is bedoeld voor introverten die meer willen leren over introversie, zich willen verdiepen in de uitdagingen ervan en willen werken aan het omarmen van hun unieke kracht.
Omring met mensen die jou echt verdienen en plaats mensen die je negatief beïnvloeden op een afstand. Toxische relaties worden in deze course beschouwd als relaties waarbij je jezelf na contact slechter voelt in plaats van beter.
In ''discover your true power'' ga je werken aan het creëren van bekrachtigende overtuigingen en het loslaten van het oude.
Hoe goed kennen we onszelf eigenlijk? En zijn we wel altijd eerlijk tegen onszelf? Waarom voelen we ons van tijd tot tijd beroerd en maken we continu ruzie? We dénken onszelf uitstekend te kennen, maar het tegendeel is waar.
Ga aan de slag met het verslaan van jouw prestatiedruk en ervaar weer rust en zelfvertrouwen in je studieleven.
Tijdens deze uitgebreide online relatiecursus Relatie Verbeteren komen jullie dichter tot elkaar en lossen jullie je relatieproblemen op!
Het focus programma helpt jou in 7 dagen je focus te veranderen van gedachten die niet voor je werken naar gedachten die wel voor je werken.
In dit e-book krijg je input, tools en huiswerk mee om aan de slag te gaan met jouw dromen, om jouw missie, je verlangens en je dromen daadwerkelijk te realiseren en te manifesteren.
GRATIS ONLINE TRAINING TIPS & HANDVATTEN OM JE SOCIALE ANGST TE GAAN DOORBREKEN!