Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!

Een passend seksleven, zo doe je dat!

14-06-2021Je seksleven creëren, gaat om het volgen van je hartsverlangens.

Deze seksuele verlangens gaan over jezelf zijn en uiten op je eigen unieke manier. Je seksleven bedenk je dus niet vanuit je hoofd. Je laat het ontstaan. Het onvouwt zich als vanzelf door je verlangens te volgen.

En dit is niet egoïstisch. Zelfs helemaal niet. Het is noodzakelijk om een seksleven te creëren dat bij je past, zodat jouw levenskracht en Liefde optimaal kan stromen. Van jou naar alles en iedereen om je heen. Puur door jezelf te zijn en uiten.

 

Seksuele blokkades opheffen

Zodra je gaat bedenken wat voor seksleven je wilt, ga je voorbij aan wat werkelijk bij je past. Waardoor je nog steeds geen diepe seksuele voldoening of seksueel geluk kunt ervaren. Je creëert hiermee alleen een andere persoonlijkheid vanuit je ego.

Maar voldoening en geluk ontstaat van binnenuit. Door de verbinding met je ziel. Vandaar dat je juist dicht bij jezelf moet blijven. Ofwel jezelf moet worden om dit te kunnen ervaren. Door alle lagen die blokkeren om jezelf te zijn los te laten, zodat je ziel via je hart te voorschijn kan komen en fel kan stralen. De Liefde uitstralen die je ziel is. Pure Liefde. Onvoorwaardelijke Liefde. Vrije Liefde.

Want Liefde is het allemaal. Liefde kent geen begrenzingen. Liefde Is. Door jezelf te openen voor jezelf en het leven kan de Liefde gaan stromen waardoor je levenspad vanzelf zichtbaar wordt. Matchende personen, situaties en inzichten zorgen ervoor dat jouw seksleven bij jou past. Speciaal voor jou en afgestemt op jou. Omdat jij jij bent! Jouw seksleven is dan net zo uniek als dat jij bent.

 


Meer informatie

Meer weten hierover? Sarah heeft speciaal voor jou een cursus ontwikkeld die jou kan helpen jouw seksuele ontdekkingsreis aan te gaan op een bewuste en bevrijdende manier. Klik hier om naar de cursus te gaan.