Het moment is bijna daar; de lancering van Nederlands grootste online Social Cursusplatform!

Voor altijd verlost van vermoeidheid en een pijnlijk lichaam? Het kan echt!

23-11-2020

JE VERMOEIDHEID VOOR ALTIJD OPLOSSEN DOOR MEDITATIE EN BEWEGING! LEES HIER HOE OOK JIJ JE WEER SNEL FIT, ENERGIEK EN BLIJ KUNT VOELEN!
 

'Zorg  goed voor je lichaam! Het is de enige plek
waarin je altijd moet leven.'

 
Vermoeidheid…  Als je intens gesport hebt, als het laat in de avond is, als je niet goed geslapen hebt, … dan ben je vermoeid. Dan maak je je geen zorgen. Het is normaal. Maar wat als je vermoeidheid blijft, je goed hebt geslapen en toch nog steeds ontzettend moe bent? Wat als je niet meer herstelt na inspanning, je niet kunt concentreren…er iets in je lijf niet meer klopt?

Je verlangt zo naar een leven waar je van geniet. Ik hoor heel vaak zeggen dat je moet leren genieten van de kleine dingen. En dat klopt ook. Ik ga nog een stapje verder. Wat als ik je zou zeggen dat je kunt leren om altijd weer te genieten, ook wanneer het even tegen zit, en, als de omstandigheden mee zitten, je zelfs nog veel meer kunt genieten. Dat je geniet, zomaar, omdat het in je zit.
Dit is voor iedereen binnen handbereik, maar wel alleen als je al je onbewuste overtuigingen, patronen en gewoontes toelaat, opmerkt, en juist daardoor hiervan loskomt en in alle vrijheid kiest, op een ontspannen manier, jouw unieke en stralende vorm te geven aan het leven waarvoor jij in de wieg gelegd bent.
Extra bonus: JOUW VERMOEIDHEID VERDWIJNT ALS SNEEUW VOOR DE ZON


LEVEN IN SPANNING
Door allerlei collectieve of individuele onbewuste overtuigingen activeer je de stress (vecht-, vlucht- of verstijf) reactie voor meer dan 95% van de dag. Hierdoor is deze reactie normaal voor je geworden en merk je niet meer wat dit doet in jouw lichaam en voor jouw geest.

Dat zorgt ervoor dat:
 • - er stoffen in je lichaam vrijkomen die je een energieboost geven
 • - je leeft in emoties zoals angst, woede, …
 • - je een scherpe focus hebt, alleen op de uitwendige gevaren, obstakels en uitdagingen
 • - je met de nodige motivatie en inspanning doelen kan bereiken
 • - je een uitwendige prikkel nodig hebt om in actie te komen
 • - je geen aandacht hebt voor onbewuste overtuigingen/patronen die inwendig zijn

In deze reactie kan je een tijd leven en zelfs doelen bereiken. Het kost je echter veel moeite en energie en het blijft niet duren.
DIT KAN ANDERS EN VEEL BETER!

 
LEVEN IN ONTSPANNING
De tegenpool van de vecht-, vlucht- OF verstijfreactie in je centraal zenuwstelsel is de ontspannings (verteer-, herstel- EN leef) reactie. Het is je natuurlijke staat van zijn, tenzij er een uitwendig (levens-)gevaar is.

Deze reactie zorgt ervoor dat:
 • - er plaats is in je lichaam en geest, zodat de cellen optimaal kunnen functioneren en je vrij kan ademen
 • - er stoffen in je lichaam vrijkomen om te verteren en te herstellen
 • - je een open focus hebt en alles kunt opmerken
 • - je een zeer grote hoeveelheid subtiele energie ervaart
 • - je leeft in emoties zoals vertrouwen, dankbaarheid, mededogen, liefde, …
 • - je een intrinsieke actie ervaart
 • - je bewust kunt zijn van alles en daardoor kan kiezen, los van onbewuste overtuigingen/patronen
Je ontdekt dat wat er is. Alles is al optimaal in je aanwezig vanaf jouw geboorte. Net zoals bij bijvoorbeeld een eikel waar alles al inzit om een eikenboom te worden. Je hoeft niets te maken.
JE BENT AL VOLMAAKT!

Dit gaat veel verder dan je op het eerste gezicht zou zeggen. Het is niet alleen het erfelijk materiaal waar ik het over heb. Het grote punt is dat je ontspanning absoluut niet leeg is. Vanuit de kwantumfysica en met moderne meetapparatuur, is het aangetoond dat de ruimte in al je cellen vol energie zit. De leegte in je ontspanning is dus vol.
En dan heb je een totaal ander verhaal.

Alleen in ontspanning vind je jouw authentieke, unieke en uiterst aangename energie die al volmaakt is van lang voor je geboorte. Je ervaart geen energieboost, maar een subtiele, veel grotere bron van kracht en energie die weet wie je bent, los van alle onbewuste overtuigingen. Het is al IN je aanwezig en dus kan je dat terug ontdekken.
Jouw energie is voor meer dan 99% de omgeving van al je cellen en dus de sterkst bepalende factor voor het optimaal functioneren ervan. De kwaliteit van je energie wordt bepaald door jouw emoties en gedachten. Aangename emoties en gedachten geven niet alleen een hogere energietrilling (en dus meer energie), ze zorgen ook voor een aangename omgeving voor je cellen en dus hun gezondheid. Deze impuls is veel krachtiger dan alleen voldoende bewegingsruimte. Je energie voedt, heelt en beweegt je lichaam. ZO LOS JE VERMOEIDHEID OP!

Als kers op de taart is het een gegeven dat je energie op zich beweegt en ook de meest optimale uitvoering van elke beweging kent. Als je daarvan afwijkt, moet je moeite doen om die beweging uit te voeren en dus is het een gevecht. Vergelijk het met water dat je niet moet doen stromen en dat steeds de weg van de minste weerstand volgt. Het is jouw taak een beweging, die je wenst uit te voeren, uit te nodigen. Je energie voert de beweging op de meest optimale manier uit voor jou en je laat toe dat je energie je lichaam meeneemt. Alleen in ontspanning kan jouw energie je lichaam meenemen in de meest optimale beweging. Je moet een beweging niet in spanning maken, wel vanuit ontspanning vorm geven.

 
BESLUIT
Door de eeuwen heen is het mensdom zo gewoon geworden aan vechten, vluchten of verstijven dat het normaal lijkt te zijn. Spijtig genoeg zie ik veel minder aangename gevolgen, o.a. vermoeidheid, burn-out, CVS, depressie, …
De natuur heeft ervoor gezorgd dat je continu verteert, heelt en leeft, tenzij in uitzonderlijke omstandigheden.
Nu is het tijd om de wereld die op zijn kop staat, terug recht te zetten. Ontdek wie je al van lang voor je geboorte bent, merk op dat je leeft vanuit een aangename energie en in alle vrijheid kiest een unieke vorm te geven aan je leven waarvoor je in de wieg gelegd bent.
ALS JE JOUW ONTSPANNEN LEVEN VOLHOUDT, VERDWIJNT JE VERMOEIDHEID ALS SNEEUW VOOR DE ZON
 
© Yves Verbeeck
www.yvesverbeeck.com
 

Meld je aan voor de SOUL nieuwsbrief voor gratis tips en inspiratie!

* indicates required
/ ( mm / dd )

Powered by MailChimp